Izvor: PR ÈLANAK

Iskoristite fenomenalne sajamske popuste i rezervišite letovanje iz snova u nekom od najatraktivnijih grčkih hotela. U saradnji sa „Triglav“ osiguranjem, agencija „Travelland“ u cenu prilikom rezervacije je uključila i OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA!

Porto Carras Meliton

Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu.Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovim luksuznimhotelima očekuje i do neverovatnih 52% popusta za hotel Sithonia i 47% popusta za hotel Meliton!

Cronwell Platamon

Predivna peščana plaža u mestu Psakudija i moderan,lepo opremljen i sadržajima bogat hotel Cronwell Sermilia Resort 5*,učiniće vaš odmor savršenim i bezbrižnim. Za njega „Travelland“ vam nudi i do 37% popusta. Iz „Travelland-ove“ bogate ponude sve pohvale dobija hotel Cronwell Platamon Resort 5* u istoimenom mestu. Gostima na raspolaganju stoje dva otvorena i zatvoreni bazen, restorani, barovi, dečje igralište, mini klub, spa centar i drugi sadržaji, kao i komforne i moderno opremljene sobe. Uživanje u uzbudljivim sadržajima hotela upotpunjeno je Ultra All Inclusive uslugom visokog kvaliteta. Za rezervacije smeštaja u ovom hotelu takođe možete ostvariti do 37% popusta!

Miraggio

Čitava obala Kasandre ostaviće vas bez daha a ako tragate za smeštajem sa više zvezdica ugostiće vas prelepi Miraggio Thermal Spa & Resort 5*, nadaleko poznat po svojim prostranim i komfornim sobama, kao i luksuznom Spa centru, gde možete uživati uz neki od relaksirajućih tretmana. Uz sajamsku akciju koja u „Travelland-u“ traje do 24.2. sve pogodnosti ovog hotela biće vam dostupne po cenama sniženim i do 40%!

Na prelepom poluostrvu Atos, nadomak Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica. Hotel je pozicioniran u okolini Uranopolisa i poseduje privatnu plažu, wellness centar i teniski teren. Sve sobe su prostrane, klimatizovane i imaju terasu ili verandu odakle se pruža pogled na more. Rezervisanjem odmora u ovom hotelu možete ostvariti popust i od 37%.Dvoje odraslih i dvoje dece od 12, odnosno 6 godina, moguprovestisedamnoći u ovom hotelu po ceni već od 370€!

Kassandra Palace

Na plaži u naselju Kriopigi lepotom i elegancijom odiše Kassandra Palace Hotel 5*. Obiluje mnoštvom sadržaja za posetioce svih uzrasta koji miran i bezbrižan odmor mogu potražiti u nekoj od prostranih i luksuzno opremljenih soba. Za ovaj hotel aktuelan je popust od 39%.

Grand Victoria

U naselju Hanioti, na samoj obali, u blizini gradskog parka, smešten je hotel Grand Otel sa četiri zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Hotel pruža kvalitetnu uslugu, a gostima na raspolaganju stoji veliki broj raznovrsnih sadržaja. U Haniotiju je, naoko 350 m od plaže, smeštenihotel Grand Victoria 2*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane oko bazena. Za ova dva hotela aktuelan je popust od 44%, a u Grand Victoria hotelu, sedam noći za dvoje odraslih i dvoje dece od 12, odnosno 6 godina po ceni je već od 239€!

Aristoteles Beach Resort

U mirnom delu Afitosa, bezbrižan odmor pružiće vam prelepi Aristoteles Beach Resort 4* za koji važi popust i do 60%. Udaljen je 300 m od prelepe peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem. Svaka soba ima TV, radio, telefon, mini frižider, individualni klima uredjaj, balkon ili terasu, sef , fen za kosu. Sedam noći uz All Inclusive uslugu za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6 godina je već po ceni od 460€! Ako ste u potrazi za smeštajem idealnim za porodice sa decom, obavezno posetite Atrium Hotel 4* u Pefkohoriju. Odlikuje se lepo uređenim klimatizovanim sobama, a takođe i brojnim sadržajima za zabavu svih gostiju, kao i bogatim svakodnevnim programom animacije. Uz popust od sjajnih 47%, dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina mogu ostvariti sedam noćenja uz All Inclusive uslugu po ceni već od 433€!

Athena Palace Village

Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se šarmantno mesto Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak. Uz aktuelan sajamski popust od 27% dvoje odraslih sa detetom do 12 godina mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 505€.

Dion Palace

Jedna od najuređenijih plaža i vrhunski SPA i wellness tretmani deo su ponude fenomenalnog hotela Olimpske regije – Dion Palace. Uzbudljivi sadržaji za posetioce svih uzrasta kao i usluga vrhunskog kvaliteta učiniće da vaše letovanje bude pravo savršenstvo. Za rezervacije do kraja sajma turizma možete ostvaritii do 27% popusta.

Porto Rio

Peloponez krasi prelepa priroda, brojne plaže i čisto more, a brojni modern uređeni smeštajni kapaciteti doprinose savršenom letnjem odmoru za čitave porodice sa decom. U Zalivu Porto Heli i istoimenom naselju naročito se ističu hoteli Aks Hinitsa Bay 4* i Aks Porto Heli 4*, za koje možete ostvariti i do 27%, odnosno 22% popusta, a u blizini grada Patra kvalitetnu uslugu pruža hotel Porto Rio 4*, zakoji je aktuelan popust od 27%!

Aks Porto Heli

Zbog trajanja sajma, agencija „Travelland“ će raditi u subotu od 09-20h i u nedelju od 10-19h.

Zainteresovani mogu vršiti rezervacije isključivo u prostorijama agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.