Izvor: PR ÈLANAK

Šoping groznica Crnog petka (Black Friday) popularna je širom sveta, a takođe i kod nas. Verovatno mnogi od vas čekaju ovaj dan kako bi po nižim cenama priuštili sebi neki proizvod koji ste odavno želeli. Ali, da li ste ikada pomislili da na ovaj dan možete uplatiti egzotično putovanje po nestvarno sniženim cenama? Turistička agencija „Travelland“ pripremila je ponude za Black Friday sa popustima i do 200€ po osobi!

Tajland: Duge peščane plaže i sjajni ljudi

Tajland / promo

Zemlju slobodnih“ ili „Zemlju osmeha“ kako još zovu Tajland karakterišu duge prelepe plaže, nepregledne džungle, terasasta pirinčana polja, obilje šarenila, veliki gradovi - užurbani i puni života, najneobičnije tropsko voće, specifična gastronomija, kao i uvek veseli i nasmejani ljudi.

Tajland/promo

Ono što u Bangkoku ili „Veneciji Istoka“ nikako ne smete zaobići su velelepni i bogato ukrašeni hramovi kojima se ovaj grad ponosi, veliki marketi i pijace gde možete kupiti najrazličitije proizvode, restorani sa ukusnim specijalitetima i najneobičnije gradske četvrti. Burni noćni život, poznat u celom svetu, je nešto što se može samo ovde doživeti. Zaljubljenici u pravi tropski raj, sunce, duge plaže i prelepe skrovite uvale, svoj mir ili uzbudljivu avanturu i provod mogu pronaći na najvećem tajlandskom ostrvu Puket.

Šarm Havane i egzotika Varadera

Kuba / promo

U „Zemlji revolucije“, okupanoj vodama Atlanskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva, pronaći ćete raj ispunjen zvucima gitare prepoznatljivog ritma. Čarobna Kuba opčiniće vas neobičnim načinom života, prelepim lokalitetima, atrakcijama i dobrim provodom. Autentična Havana oduševiće vas trošnom kolonijalnom arhitekturom, čuvenim oldtajmerima, prelepim trgovima, šetalištima i znamenitostima od kojih nećete moći da odvojite objektiv vašeg fotoaparata.

Varadero / promo

Ako ipak više volite sunce, pesak i avanture na vodi idite u Varadero, šarmantno kubansko letovalište poznato još od 80-ih godina 20. veka. Sa malim uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima i diskotekama, svojim posetiocima nudi kako opuštanje, tako i dobru zabavu.

Zainteresovani za posetu nekoj od egztičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.