Izvor: B92

Mirage New Hawwaii Resort je hotel na obali mora, na predivnom šetalištu Menša, udaljen šest kilometara od aerodromu u Hurgadi i samo osam od centra ovog turističkog grada.

Hotelska peščana plaža je sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela, tu su i bar Island na pontonu, diskoteka, spoljašnji bazen, spa centar, teretana, sportovi na vodi, odbojka na plaži, animacioni program, dečiji klub i igralište, all inclusive usluga...

U ovom i ovakvom raju cena paket aranžmana je već od 219 evra. Ne propustite jer...

Takođe, ukoliko se odlučite za jedan od sledećih sigurno je da nećete pogrešiti: Mirage Aqua Park 5* , Steigenberger AquaMagic 5* ili Carribien World Soma Bay.

Mirage Aqua Park 5* je jedinstven i neobičan hotel, sa fascinantnim pogledom na Crveno more i modernim akva-parkom, sagrađen je na prostoru od 75.000 kvadratnih metara i nalazi se na 15 minuta vožnje od aerodroma. Potpuno nov predstavlja originalan koncept u hotelijerstvu - ima 13 bazena, različite veličine, oblika i namene, sa 20 tobogana, 12 za odrasle i 8 za decu različitog uzrasta.

Sobe su moderno dizajnirane, prostrane, klimatizovane, imaju smart TV, telefon, opremu za peglanje, sef, wi-fi internet konekciju, mini-bar i fen u kupatilu. Od restorana, osim internacionalnog glavnog, hrana se služi i u Italijanskom, azijskom, orijentalnom i restoranu na plaži. Od ostalih sadržaja, gosti se mogu zabaviti na terenima za košarku, odbojku na plaži ili uz doplatu, u centru za ronjenje, jahanju konja, opustiti se u sauni, džakuziju, parnom kupatilu ili masaži.

U ovoj idelanoj priči i cena je idealana – već od 268 evra s uračunatim avio-prevozom i svim transferima…

Avioni Kon Tikija do Hurgade lete cele sezone…. Polasci su na sedam, 10, 11 i 14 dana sve do 25. oktobra. A da Vas čekaju dani dobrog odmora i maksimalno uživanje shvatićete već na prvom koraku. Hurgada je turistički biser Egipta.

Crveno more i sunčeva svetlost, koja na pučini stvara tanku liniju između neba i mora, dar je prirode koji Hurgada nesebično deli sa brojim gostima. More, pesak, palme i mirisi Orijenta, načičkani bazari u kojima je cenjkanje obavezno, popularne cene vanpansionske potrošnje, restorani i barovi sa spektaklima kao iz „1001“ noći...

Ako ste surfer ili volite ronjenje, obavezno letujte u Hurgadi jer onaj mistični podvodni svet nigde nije toliko očaravajući kao ovde. Jedan dan odvojite i za posetu fascinantnom Luksoru, arheološkoj prestonici Egipta. I još jedan da obiđete pustinju, jašete na kamili, družite se uz večeru s beduinima...

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.