Izvor: B92

Prijatna mediteranska klima, kristalno čisto more, 2600 sunčanih sati tokom cele godine i čisti vazduh sa esencijom više od hiljadu različitih vrsta aromatičnog i lekovitog bilja, ostrvo Lošinj u Hrvatskoj čine idealnim mestom za revitalizaciju i odmor.

Uvala Čikat – spoj prirode i vrhunske usluge

Jedna od najlepših uvala na ostrvu svakako je uvala Čikat u kojoj se, u senci stogodišnje šume alepskog bora, tik do mora, nalaze luksuzni hotel Bellevue, ekskluzivna vila Hortensia i boutiqe hotel Alhambra sa vilom Augustom. Svaki od hotela i vila odišu luksuzom i elegancijom na nivou visokih 5*, a svojom specijalizovanom ponudom i individualnom uslugom zadovoljiće različite preferencije i želje. Zato, ako svoj odmor zamišljate kao opuštanje u najboljem wellnessu na svetu hotel Bellevue sa svojom Spa Clinic je idealni izbor, a ako ste više orijentisani na hedonizam kroz nezaboravno gourmet iskustvo boutiqe hotel Alhambra će vas oboriti s nogu. Na kraju, ako svoj odmor želite da provedete u intimnoj i ugodnoj atmosferi daleko od svih, vila Hortensia je pravo mesto za vas.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue – hram za dušu i telo

Hotel Bellevue predstavlja jedinstveno mesto luksuza s pažljivo biranim detaljima. Kombinacija topline kamena i prozračnih belih površina daje osećaj lakoće i prefinjene elegancije. Dizajnerski nameštaj i rasveta stvaraju posebnu, intimnu atmosferu za odmor. Glavna posebnost ponude hotela Bellevue je Spa Clinic koja nudi kombinaciju sveobuhvatnih wellness programa koji su u jednakoj meri posvećeni unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti. Ponuda se bazira na „slow aging-u“ koji uključuje neinvazivne, nehirurške spa i kozmetičke tretmane. Upravo Spa Clinic hotela Bellevue je osvojila prestižnu nagradu Global Wellness Travela za najbolji novi wellness i spa sadržaj na svetu u 2015. godini.

Boutiqe hotel Alhambra – nezabravno gourmet iskustvo

Boutique hotel Alhambra, član je prestižne hotelske grupacije Small Luxury Hotels of the World. Luksuz i besprekornu uslugu na najvišem nivou upotpunjuje pažljivo birana wine&dine ponuda a la carte restorana Alfred Keller. Tu je svaki specijalitet pripremljen na tradicionalan način s modernim dodirom, što garantuje nezaboravno gourmet iskustvo. Gourmet putovanje zaokruženo je raznovrsnom vinskom kartom koja usklađeno prati svaki izbor gosta, a čija se posebnost ogleda u izuzetnoj arhivi hrvatskih raritetnih vina koje je moguće probati na degustacijskim večerima u hotelskoj vinoteci.

Vila Hortensia – intimna atmosfera uz vrhunsku uslugu

Vila Hortensia predstavlja najbolji izbor za goste koji traže idiličnu atmosferu za intimno opuštanje i besprekornu uslugu. Okružena je predivnim vrtom i raspolaže spoljašnjim bazenom sa grejanom morskom vodom i sunčalištem. Deset raskošnih spavaćih soba na raspolaganju su za opuštanje i uživanje u odmoru. S uslugama poput privatnog concierga, kuvara i batlera i privatne plaže, Hortensia postavlja novu dimenziju luksuznog odmora.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 11 01

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.