Izvor: B92

Ukoliko niste znali, u samom centru Zlatibora nalazi se Hotel Zlatbor Mona 4* koji je okružen borovom šumom i u neposrednoj je blizini svih turističkih sadržaja.

Petodnevno letovanje po ceni od 13.500 dinara u renoviranom hotelu Zlatibor Mona. Ovaj paket aranžman uključuje 25% popusta za boravak od 5 dana / 4 noći, ukoliko budete brzi i rezervišete vaš odmor do 15. maja.

Hotel je kompletno renoviran i proširen decembra 2012.godine i sada raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica, 2 restorana Vila i Perun, 2 bara, kongresnim centarom Koledo kapciteta do 500 mesta, dečijom igraonicom Monicom , wellness centrom koji se prostire na 1.000 m2 , parkingom i garažom.

Korišćenje wellness centra je besplatno za sve goste hotela, samim tim možete se prepustiti blagodetima vode kroz bazen, saune, relaks sobu, parno kupatilo ili uz nadoknadu možete uživati u brojnim tretmanima lica i tela.

Zlatibor kao jedno od najposećenijih mesta u Srbiji nudi veliki broj prelepih i interesantnih izleta, od kojih izdvajamo: vožnju vozićem Ćira Šarganskom osmicom do etno sela Drvengrad, poseta Stopića pećine i muzeja pod otvorenim nebom u Sirogojnu, obilazak etno sela Zlakusa i Potpećke pećine, gde možete probati svežu pastrmku koji vi izaberete u ribnjaku.

Za aktivnije turiste predlažemo splavarenje rekom Uvac, rafting Tarom, paraglajding na Čigoti i jahanje konja.

Tokom letnje sezone na Zlatiboru će biti organizovan niz kulturno-zabavnih manifestacija u znak obeležavanja 120 godina organizovanog turizma na Zlatiboru.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.