Šokantna istina o hrvatskom turizmu

Jezivi foto-dokumenti i komentari turista koji su ovog leta bili na Jadranu - i verovatno se više neće vratiti.

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 24.08.2011.

11:12

Default images

Ah… U hotelskoj sobi očekivali ste klimu? Ma biće dobar i ventilator. I cena je prava sitnica: dvadeset kuna na dan (2,5 evra).

Možda ste se nadali frižideru? Pa šta biste sve hteli za 162 eura po noćenju?

I lepu sobu, i klimatizaciju, i pogled na more, i čiste dušeke.

Zapravo, sve ono što ste videli na slici. Sve što je vrištalo iz šarene brošure, s kompjuterskog ekrana, iz turističkog kataloga.

U redu, niste naivna budala koja je očekivala da će baš sve biti kao u reklami. Ali niste ni budala koja će preko svega preći.

Nažalost, pomirite se s onim što ste dobili. A olakšanje pronađite na internet stranici tripadvisor.com.

Ovo je mesto gde takvi poput vas: prevareni, razočarani, opljačkani i gnjevni preuzimaju stvar u svoje ruke i objavljuju iskrene kritike o hotelskim iskustvima.

Istina, ima mnogo onih kojima su se ispunila očekivanja, ali tu je i ceo katalog raznovrsnih hotela koje vam baš niko od posetilaca ne bi preporučio.

I to s fotografijama.

Oh… itekakvim fotografijama!

Ne, nisu to ulepšane slike kakve se mogu naći u onim istim ušminkanim brošurama, nego “prave fotografije” koje su snimili gosti, u sobama u kojima su spavali, u hotelskim restoranima gde su jeli.

Fotografije možete pogledati ovde: http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/sokantna-istina-o-hrvatskom-turizmu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: