Najbizarnije pritužbe turista

Naši turisti žale na lošu uslugu u u hotelu, ili kategorizaciju, ali bilo je i primera da se žena žalila da joj je brak ugrožen zbog trbušne plesačice u taverni.

Izvor: B92

Petak, 08.07.2011.

16:35

Default images

Na šta se još žale turisti u svetu?

Britanci su poznati kao vrlo sitničavi i zahtevni turisti, ali ove pritužbe upućene tamošnjim turističkim agencijama su prešle svaku meru. Jedan čovek se požalio kako mu je propao “medeni mesec” jer je sa suprugom u jednom parku video slona koji ima erekciju, što mu je bio krajnje neprijatan prizor.

Britanci nisu navikli ni na plaže. Tako se jedan par požalio da su im “plaže bile suviše peskovite”, dok je drugom smetalo što “ribe plivaju u moru”.

Primedbi ima i na usluge hotela. Jedan gost Novotel hotela iz Australije žalio se što mu je poslužena “suviše jaka i gusta supa”, ne shvatajući da je jeo preliv za pečenje.

Isti hotel dobio je još jednu neverovatnu pritužbu. Jedan par ih je naime krivio za trudnoću. “Moja devojka i ja smo rezervisali dvokrevetnu sobu, a dobili smeštaj sa francuskim ležajem. Vi ste krivi što je ona zatrudnela”.

Jedna žena je rekla sledeće: “Treba zabraniti sunčanje u toplesu. Odmor mi je propao jer je moj muž sve vreme gledao druge žene”.

Suviše udoban krevet?

Foto: Z17RO
Evo još nekih bizarnih pritužbi:

Žena je pretila da će zvati policiju “jer ju je osoblje hotela zaključalo u sobi”. Ispostavilo se da je pogrešno protumačila znak “ne uznemiravaj” kao upozorenje da mora ostati u sobi.

Čovek u Portugaliji se čak žalio da mu je krevet previše udoban što je bio uzrok njegovog spavanja tokom čitavog odmora umesto da ga je iskoristio na najbolji mogući način.

Bilo je još žalbi u vezi sa spavanjem, ali ovog puta se par žalio što su "komšije" iz susedne sobe bile suviše glasni dok su vodili ljubav, pa su bili prinuđeni da rade isto!

Previše Španaca u Španiji

“Kupio sam Ray-Ban naočare za pet evra od uličnog trgovca, ali se ispostavilo da su lažne”. - “Trebalo nam je devet sati da sa Jamajke doputujemo u Englesku. Amerikancima je trebalo samo tri sata”.

“Poredio sam veličinu našeg apartmana sa jednom spavaćom sobom i apartmana naših prijatelja (sa tri spavaće sobe) i ispostavilo se da je naš mnogo manji”.

“U brošuri piše: ‘Bez frizerki’. Mi smo završile frizerski kurs. Da li to znači da ne možemo da odsednemo u hotelu?”

“Ovde ima previše Španaca. Recepcionar govori španski, hrana je španska, a ima i previše stranaca”. (Sa letovanja u Španiji)

“Pesak nije bio kakav je u brošuri. Na slici je žut, a u stvari je beo”.

Od kada komarci ujedaju?

Indijska hrana, Foto: eddie.welker/Flickr
“Morali smo da budemo napolju bez klima uređaja”.

“Vaša je dužnost kao operatera da nas upozorite na nepristojne ili bučne goste pre nego što krenemo na put”.

“Ujeo me je komarac. Niko mi nije rekao da oni ujedaju”.

“Vlasnici radnji su veoma lenji. Često mi treba nešto iz prodavnice u vreme ‘sijeste’ ali tada oni ne rade. Taj običaj treba zabraniti!”

“Na odmoru u Goi u Indiji bio sam zgrožen činjenicom da u svim restoranima služe kari. Ja mrzim začinjenu hranu!”

“Rezervisali smo ekskurziju do vodenog parka, ali nam niko nije rekao da treba da ponesemo kupaće kostime i peškire”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: