Izvor: B92

Lepo vreme, a i prvi znaci sunca mnoge su podstakli da razmišljaju o moru i plaži, pa će od sutra moći da pohrle na Međunarodni sajam turizma i izaberu neku od ponuda.

Tradicionalno najbolji provod u regionu nudi Budva, a šta ovoga leta nudi crnogorska turistička metropola u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" otkriva Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budve.

“Osim bratstva, bratske su i cene. Pred početak i ovogodišnje sezone nama je bitno da budemo među prvima ovde u Srbiji, u Beogradu i da predstavimo ono što su naši noviteti, ali i aktuelnosti. Što se čine cena nisu se menjale u odnosu na prošlu godinu“, istakla je Liješevićeva.

Budva / thinkstock

Tokom ukršnjih i prvomajskih praznika hoteli su pripremili specijalne aranžmane, pa će tako cene biti snižene od 20 do 50 odsto.

“Od Budve se uvek očekuje više, pa smo tako pripremili bogat program počev od 29. aprila kada počinju karnevalske večeri koje traju sve do 5. maja. Osim tradicionalnog karnevala, imaćemo i karneval bajkera, veče folklora, veče salse i sambe, a biće i mnogo koncerata regionalnih izvođača. Budva je i te kako interesantna i atraktivna tokom cele godine, pa je tako i dalje regionalni centar zbivanja“, zaključuje direktorka TOB-a u gostovanju na Prvoj televiziji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.