Cel Am Ze - odmor, provod i skijanje

Čuveni stari grad Cel na jezeru ukrašavaju očuvane srenjevekovne građevine. Nalazi se na jednom od najlepših austrijskih jezera. Do impresivne Šmitenhoe planine (Schmittenhöhe) lako se stiže iz centra kompleksa.

Izvor: B92

Petak, 02.12.2011.

20:00

Default images

Ski pas pokriva i susedni glečerski kompleks Kaprun do kog voze autobusi.

Početnici mogu da se opuste, pošto brojne ski škole nude svoje instruktore, a piste poput Areitalm i leve padine Šmitenhoe namenjene su isključivo njima.

Rekreativni skijaši imaju širok spektar staza u ponudi, dok oni naprednog umeća mogu da biraju crne staze kroz šumu ili na strmim padinama.

Aktivnosti

Foto: Schwangershaft/Flickr
Odličan noćni život, brojni kafići, barovi, noćni klubovi i diskoteke nude za svakog po nešto.

Na spisku najposećenijih su Crazy Daisy's, Insider Bar, Hirschenkelle, Karambar, Mem bar, Greens, Viva, Diele Bar, Flannigans, Gin house.

U hotelima imate bazen, klizanje i hokej, tobogani, tenis i skvoš, kuglanje.
Foto:_dChris/Flickr
Izaberite neki od 40 restorana koji na meniju imaju od tradicionalne austrijske, preko francuske, italijanske, do kineske hrane. To su Giuseppe, Lebzelter, Traubenstüberl, Kupferkessel, Zum Cäser, Pizzaman, Octopussy.

Ovo je veoma popularno mesto za ceremonije, od crkvenog venčanja na vrhu Šmitenhoe planine do predivnih lokalnih kancelarija za registraciju, poput zamka Rozenberg.

Porodično

Foto: Grayskullduggery/Flickr
Cel na jezeru je najbolje skijalište gde vaša deca mogu da nauče da skijaju.

“Mini klub” nudi časove, kao i celodnevnu zabavu za najmlađe, tako da roditelji mogu da budu potpuno slobodni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: