Romantika na senovitim obalama Malte

Na samo nekoliko kilometara od Valete, glavnog grada Malte, nalazi se The Westin Dragonara Resort. Ovaj prelepi veliki hotelski kompleks idealan je izbor za medeni mesec ili porodičan odmor, poslovno okupljanje, ali i za svakog ko želi romantičan odmor na slikovitim obalama azurne vode Sredozemnog mora

Izvor: Wine Style
Photo: arhiva The Westin Dragonara Resort

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2011.

16:46

Default images

Westin Dragonara u svojoj ponudi ima veliki izbor soba različitih tipova i poznat je po najprostranijim standardnim sobama na ostrvu od čak četrdeset kvadratnih metara. Svih 340 soba, uključujući i dvadeset sedam apartmana, dva penthausa i dvadeset devet luksuznih apartmana, imaju svoje balkone sa spektakularnim pogledom na more. Sa svojih šest restorana i šest barova, ovaj resort svakako zadovoljava prohteve i gostiju najistančajnijeg ukusa po pitanju hrane, pića i zabave. Naročito je prepoznatljiva inovativna kuhinja restorana ovog hotela koja podrazumeva isključivo najsvežije i najbolje lokalne i svetske sastojke. A izbor je isključivo na gostu - da li će se odlučiti za Quadro, restoran gde će napolju, uz zvuke talasa, uživati u izvrsnoj morskoj hrani, Palio's restoran koji nudi mediteranske i italijanske specijalitete u neformalnoj atmosferi, romantičnu večeru na The Boat House ili neki drugi restoran ili bar, užitak za sva čula u svakom slučaju je zagarantovan.
Najbolji način da se oseti toplo mediteransko sunce jeste izlazak na plažu, a Westin Dragonara nudi svojim gostima dve privatne stenovite plaže sa ležaljkama i suncobranima. Bay View Beach Lido prostire se na dva nivoa - na gornjem je otvoreni bazen sa dva džakuzija, a na donjem je omogućen direktan ulazak u more. Resort ima i zatvoren bazen sa toplom vodom, saune, džakuzije, parna kupatila, kao i teretanu sa svom postojećom opremom, uključujući i veliki izbor kardio sprava. Moguće je iznajmiti teniski teren i terene za druge sportove, a na raspolaganju su i profesionalni treneri koji u svakom trenutku mogu da daju savete o jogi, pilatesu ili aerobiku.
Kada je aktivan odmor u pitanju, treba napomenuti da su vodeni sportovi nešto što ne treba propustiti, pogotovo na Malti koja se može pohvaliti sa ukupno 180 kilometara obale prepune uvala, grebena i peščanih i stenovitih plaža. Westin Dragonara svojim gostima nudi i mogućnost iznajmljivanja čamaca, jahti i kanua, grupna jedrenja, skijanje na vodi, parasejling, ronjenje... mogućnosti su neiscrpne. Nakon svih ovih avantura, svakako će prijati spa tretman, i to u sobi, uz adekvatnu muziku i primamljive mirise. Za dodatna uzbuđenja tu je i kazino koji radi 24 sata dnevno, a vredi potrošiti i nekoliko sati u kupovini u mini šoping-promenadi u okviru resorta.

Naravno, ne bi trebalo propustiti ni obilazak Malte, jer je ovo poetično ostrvo prepuno interesantnih istorijskih lokaliteta.

Cena jednog noćenja za dve osobe kreće se od oko 200 evra pa naviše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: