Vila Aleksandar **** Orašac

Villa Aleksandar je luksuzni ugostiteljski objekat u Orašcu, smešten u mirnom kraju, nedaleko od magistralnog puta. Pogodna je za sve vrste odmora, porodičnog boravka, vikend aranžmana, poslovne sastanke i proslave.

Izvor: B92

Nedelja, 30.01.2011.

06:42

Default images

Objekat je predviđen za smeštaj 44 gosta (2 apartmana, 2 poluapartmana, 17 soba), gde svaka soba ima svoje kupatilo i cvetnu terasu sa pogledom na brežuljke Šumadije. Sva horizontalna komunikacija je bez pragova, a za vertikalnu komunikaciju postoji lift.
Vrlo komforne sobe poseduju mini bar, televizor, telefon, sigurnosni sef i bežični internet.

Deo kompleksa su i dva otvorena bazena na kojima se organizuje noćno kupanje, kao i velika restoranska sala sa letnjom baštom. Meni je baziran na internacionalnoj kuhinji ali akcenat je dat na domaće specijalitete.
Ako u Vilu Aleksandar dođete u nameri da spojite odmor sa poslom na raspolaganju je i konferencijska sala sa kompletnom opremom za sve vrste sastanaka.

Osim glavnog hotela, Vila Aleksandar raspolaže i sa četiri brvnare na sprat, izgrađene u duhu tradicionalnih objekata stare Šumedije. Kućice su apartmanskog tipa, sa dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu.
Kontakt

Aleksandar Wellness Center
Orašac, 34308
Gajevački put bb
Tel: 034/6709-600 ; 034/6709-601
Email: office@aleksandarwellness.rs

aleksandarwellness.rs
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: