Tehnopolis 25: Šta Google kupuje, a šta nam Apple prodaje

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Petak, 22.09.2017.

12:36

Tehnopolis 25: Šta Google kupuje, a šta nam Apple prodaje
Spremajući se za nove Pixele Google nas je prodrmao vešću o novoj kupovini. Ovog puta radnja je HTC-ova, detalji kupovine nisu jednostavni, pa dvadeset peti Tehnopolis otvaramo detaljima i suštinom nove Googleove akvizicije.

Kako će jačanje Googleove hardverske divizije uticati na Android partnere i još koliko će odmeravanje snaga trajati saznajte u minutima koji slede.

U njima možete čuti i prve utiske iOS 11 na starijim uređajima i najjače utiske predstavljanja novih uređaja. Koliko tržište Apple želi da zahvati, da li je iPhone zauvek promenio oblik koji ga je izdvajao čitavu deceniju i koliko je novi Appleov čip brži od svih drugih uključujući i prenosne računare.

Vidimo se 4. oktobra, ako ste pratili naše praćenje Appleovih novina očekujte sličnu akciju i za nove Googleove telefone.

Hvala na slušanju!

Viber: chats.viber.com/tehnopolis
Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
YouTube: youtube.com/playlist?list=PLTpehfdue-2kkWw5JxsOIuJeNBiYrrSn3
RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

9 h

Podeli: