Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy čiji polaznici već godinama unazad sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

Izvor: B92

Petak, 27.04.2018.

17:03

Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake
Foto: Promo

ITAcademy je međunarodna škola za edukaciju i informatiku koja pruža jednogodišnje školovanje za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih stručnjaka.

ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije: Microsoft, Adobe i Apple. Zahvaljujući sistemu učenja na daljinu, ITAcademy pruža profesionalnu obuku polaznicima iz više od 120 zemalja sveta.

Diplome i sertifikati prestižnih svetskih institucija

Za kvalitet obrazovanja na ITAcademy garantuju diplome i sertifikati najvećih institucija u oblasti IT-ja.

Po završetku školovanja polaznici imaju mogućnost da steknu sertifikate i diplome koje dodeljuju Cambridge University, Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute i drugi.

Pored sertifikata prestižnih svetskih kompanija, polaznici dobijaju i ITAcademy sertifikat, koji otvara put za najplaćenije poslove u zemlji i inostranstvu.

Za visoku stručnost iz najtraženijih IT oblasti

Nastava na ITAcademy izvodi se na šest odseka, što polaznicima omogućava da se opredele za oblast koja ih najviše privlači: programiranje, dizajn i multimediju, administraciju, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanje na svakom odseku traje 12 meseci, i podeljeno je u dva semestra. Za efikasnost u učenju i ubrzano sticanje znanja zaslužna je arhitektura saznanja, specijalna metoda lakog i brzog učenja koja na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže usvajanje novih informacija i mogućnost da se za samo 12 meseci steknu veštine za koje bi inače bilo potrebno 3 ili 4 godine.
Foto: Promo
Najmodernija tehnologija za uspešno školovanje preko interneta

Svoj internacionalni status ITAcademy ostvaruje prisustvom u nekoliko evropskih zemalja, ali i naprednim sistemom školovanja na daljinu koji omogućava svakom polazniku da pohađa nastavu preko interneta i stiče znanja iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Polaznici koji uče putem sistema školovanja na daljinu prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima, kao da su u učionici. Ovim sistemom nastave svaki polaznik koji predavanja prati od kuće ili sa posla može biti siguran da dobija isti nivo znanja kao i polaznici koji dolaze u učionicu.

Doživotno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa

Relevantna znanja u svetu IT-ja neretko se menjaju svakih 6 meseci, a poslovne pozicije za koje se polaznici ITAcademy školuju zahtevaju doživotno profesionalno usavršavanje.

Zbog toga je svima koji završe školovanje na ITAcademy omogućeno da nastave sa usavršavanjem kad god se u programu pojavi nova verzija softvera za koji su slušali nastavu. Ova mogućnost može se iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina i važi za bilo koji odsek na ITAcademy.

Šta još dobijaju polaznici ITAcademy?

Sa željom da ih afirmiše u vrhunske stručnjake i svoje najbolje ambasadore, ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje posebne pogodnosti u sklopu školovanja.

Polaznici ITAcademy imaju priliku da iskuse nešto potpuno revolucionarno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima – učenje i praćenje nastave preko ITAcademy Android i iOS aplikacije. Uz pomoć aplikacije polaznici mogu da prate predavanja, upravljaju kursevima, pristupaju lekcijama i multimedijalnim sadržajima, rešavaju testove, komuniciraju sa predavačima i organizuju svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Tu je i LINK Apprentice Internship Program u okviru koga svaki polaznik ima priliku da odmah nakon školovanja stekne radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine kroz rad u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group.

Polaznici dobijaju poseban paket veština koje će im koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri. U pitanju je Personal Development Program, koji omogućava sticanje transverzalnih veština komunikacije, timskog rada, analitičnosti i samopouzdanja.

Da bi školovanje bilo zanimljivije i bogatije, polaznici dobijaju pristup prvoj edukativnoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV. Ova jedinstvena internet-televizija ima 12 obrazovnih kanala na kojima su dostupna predavanja iz različitih oblasti, edukativni video-materijali, intervjui sa stručnjacima iz najrazličitijih sfera, ali i tutorijali i interaktivni sadržaji vezani za najpopularnije IT teme.

Uz sve ovo, treba istaći i to da se nastava na ITAcademy odvija u najsavremenijim učionicama, po visokim standardima 5 vodećih svetskih univerziteta, na originalnim programima i da svršeni polaznici dobijaju podršku Centra za razvoj karijere u pronalaženju posla, što sve zajedno predstavlja ozbiljnu garanciju kad je reč o njihovom zaposlenju i uspehu u karijeri.

Pravo vreme za vašu IT karijeru je – upravo sada

Do kvalitetnog i profitabilnog znanja iz IT oblasti nikada nije bilo lakše doći. Prolećni upisni rok na ITAcademy za generaciju 2018/2019. je u toku, a ukoliko se prijavite sada, sve pogodnosti koje nudi školovanje na ovoj prestižnoj međunarodnoj instituciji možete dobiti po znatno sniženim cenama. Zakoračite u svet IT-ja na ITAcademy.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: