ITAcademy postala prvi Oracle WDP Partner u Srbiji

Obrazovna institucija ITAcademy, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, postala je prvi i jedini zvanični Oracle WDP partner u Srbiji. Saradnja ITAcademy sa ovom, drugom po veličini softverskom kompanijom na svetu, donosi budućim IT stručnjacima školovanje po savremenom programu za Java programere i najpriznatiji međunarodni Oracle sertifikat.

Podeli

Status Oracle WDP partnera posebno je važan jer dolazi u trenutku kada je tražnja za Java programerima na tržištu znatno povećana u odnosu na tražnju stručnjaka za druge programske jezike.

Šta donosi saradnja sa kompanijom Oracle?

Svi koji izaberu ITAcademy kao svoj put ka odličnoj zaradi u oblasti informacionih tehnologija sada će u tome imati podršku ove gigantske kompanije. Ova saradnja omogućava polaznicima pohađanje specijalizovane grupe kurseva koji su usklađeni po Oracle programima i koji donose praktična znanja prilagođena potrebama trenutnom IT tržištu.

Takođe, školovanje na ITAcademy omogućava vam da steknete prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji imaju posebnu vrednost u očima poslodavaca upravo zbog ogromne zastupljenosti programskih rešenja ove kompanije širom sveta.

Sertifikati za odličnu zaradu i siguran posao

Do Oracle sertifikata, koji predstavljaju sinonim za odličnu zaradu i sigurnu budućnost, možete doći školovanjem po programu Java Development, koji vas priprema za programiranje u najzastupljenijem programskom jeziku današnjice.

Znanja koja usvojite kroz jednogodišnje obrazovanje omogućiće vam da se bavite programiranjem raznih softverskih rešenja i aplikacija za Android operativni sistem koji vam mogu doneti zaradu od 600 evra na početku karijere i do čak 4 puta veće sume posle nekoliko godina sticanja iskustva.

Online učenje vs tradicionalno školovanje: Odluka je na vama

ITAcademy vam omogućava da sami izaberete način školovanja koji više odgovara vašim obavezama. Pored tradicionalnog modela obrazovanja, koji podrazumeva fizičko prisustvo predavanjima u učionici, pruža vam se mogućnost da se opredelite i za online učenje putem razvijene DL platforme.

Školovanje preko interneta uz ovakvu platformu izgleda isto ka da ste u učionici, s tim što sami birate kada i gde ćete rešavati zadatke, pratiti video-snimke predavanja u visokoj rezoluciji i sticati najtraženija IT znanja.

Bez obzira na to za koji model obrazovanja se odlučite prilikom upisa na ITAcademy, imaćete priliku da usvojite ista znanja i dobijete vredan sertifikat koji će predstavljati vašu ulaznicu za najperspektivnija zanimanja 21. veka.

Obrazovanje

Šta (treba da) radite kada ste online

Da li ste znali da prosečan korisnik interneta dnevno provode oko 3 sata online? To vreme najčešće trošimo na društvenim mrežama, zatim u gledanju i preuzimanju multimedijalnog sadržaja, kao i u potrazi za značajnim informacijama.

it akademija petak 3.11. 10:00 Komentara: 0

Šta se dešava iza ekrana: Otkrijte tajne web programiranja

Da li ste se prilikom surfovanja internetom nekad zapitali na koji način funkcionišu sajtovi koje najčešće posećujete? Iako većina korisnika nikad ne razmišlja šta se zapravo krije „iza ekrana” ispred kog svakodnevno provodimo sve više vremena, činjenica je da tamo postoji čitav svet koji su web programeri izgradili kako bi sve bilo na samo jedan klik od nas.

it akademija petak 13.10. 11:00 Komentara: 0
strana 1 od 17 idi na stranu