ITAcademy postala prvi Oracle WDP Partner u Srbiji

Obrazovna institucija ITAcademy, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, postala je prvi i jedini zvanični Oracle WDP partner u Srbiji. Saradnja ITAcademy sa ovom, drugom po veličini softverskom kompanijom na svetu, donosi budućim IT stručnjacima školovanje po savremenom programu za Java programere i najpriznatiji međunarodni Oracle sertifikat.

Podeli

PR članak

Status Oracle WDP partnera posebno je važan jer dolazi u trenutku kada je tražnja za Java programerima na tržištu znatno povećana u odnosu na tražnju stručnjaka za druge programske jezike.

Šta donosi saradnja sa kompanijom Oracle?

Svi koji izaberu ITAcademy kao svoj put ka odličnoj zaradi u oblasti informacionih tehnologija sada će u tome imati podršku ove gigantske kompanije. Ova saradnja omogućava polaznicima pohađanje specijalizovane grupe kurseva koji su usklađeni po Oracle programima i koji donose praktična znanja prilagođena potrebama trenutnom IT tržištu.

Takođe, školovanje na ITAcademy omogućava vam da steknete prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji imaju posebnu vrednost u očima poslodavaca upravo zbog ogromne zastupljenosti programskih rešenja ove kompanije širom sveta.

Sertifikati za odličnu zaradu i siguran posao

Do Oracle sertifikata, koji predstavljaju sinonim za odličnu zaradu i sigurnu budućnost, možete doći školovanjem po programu Java Development, koji vas priprema za programiranje u najzastupljenijem programskom jeziku današnjice.

Znanja koja usvojite kroz jednogodišnje obrazovanje omogućiće vam da se bavite programiranjem raznih softverskih rešenja i aplikacija za Android operativni sistem koji vam mogu doneti zaradu od 600 evra na početku karijere i do čak 4 puta veće sume posle nekoliko godina sticanja iskustva.

Online učenje vs tradicionalno školovanje: Odluka je na vama

ITAcademy vam omogućava da sami izaberete način školovanja koji više odgovara vašim obavezama. Pored tradicionalnog modela obrazovanja, koji podrazumeva fizičko prisustvo predavanjima u učionici, pruža vam se mogućnost da se opredelite i za online učenje putem razvijene DL platforme.

Školovanje preko interneta uz ovakvu platformu izgleda isto ka da ste u učionici, s tim što sami birate kada i gde ćete rešavati zadatke, pratiti video-snimke predavanja u visokoj rezoluciji i sticati najtraženija IT znanja.

Bez obzira na to za koji model obrazovanja se odlučite prilikom upisa na ITAcademy, imaćete priliku da usvojite ista znanja i dobijete vredan sertifikat koji će predstavljati vašu ulaznicu za najperspektivnija zanimanja 21. veka.

Obrazovanje

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!

it akademija | pr sreda 13.06. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu