Najbolja LAST MINUTE ponuda ovog leta uštedeće vam 650€

Leto se bliži kraju i pred vama je poslednja šansa da ga iskoristite na najbolji način. Ugrabite specijalnu Last minute ponudu na ITAcademy, rezervišite svoju kartu za najmodernije IT usavršavanje i pritom uštedite preko 650 evra.

Podeli

Požurite, ova ponuda traje samo do četvrtka, 31. avgusta! Saznajte više na sajtu ITAcademy.

Pođite na put od početnika do uspešnog IT profesionalca

ITAcademy radi u Srbiji, ali i regionu, po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja jednog od najstarijih svetskih univerziteta – Cambridge University i tri vodeće IT kompanije – Microsoft, Adobe i Apple. Pored garancije da se nastava izvodi na najvišem nivou, ovo znači i da nakon školovanja imate mogućnost da steknete zvanične svetske sertifikate i industrijska IT zvanja, izdata od strane Cambridge University, zatim kompanija Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Zend, Autodesk, Oracle...

Program koji ITAcademy nudi svojim polaznicima prilagođen je svima – i onima koji imaju određeno predznanje i iskustvo pa žele da ga unaprede i steknu prestižne sertifikate, ali i apsolutnim početnicima koji kreću od nule.

Ovo je sjajna prilika da po specijalnim uslovima savladate IT znanja i veštine koje ćete unovčiti veoma brzo i lako!

Pravo znanje koje će vam obezbediti brzo zaposlenje

Za sticanje međunarodno priznatog obrazovanja koje otvara sva vrata u IT industriji neophodno je da se školujete najmanje 12 meseci. Na ovaj način naučićete sve što vam je potrebno kako biste bili uspešni na svom prvom poslu. Sa druge strane, razne kratkotrajne obuke od nekoliko meseci ne mogu vam garantovati neophodno znanje za ulazak u IT svet.

Najbolji način da steknete potrebne veštine su specijalizovani IT kursevi koji će vam omogućiti da odmah po završetku školovanja počnete da radite na visoko plaćenim pozicijama.

Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje

Pri upisu na ITAcademy birate između šest najpopularnijih IT programa. U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da budete stručnjak za programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god profesiju da se odlučite, nećete pogrešiti – nakon obrazovanja brzo ćete pronaći posao sa visokom platom.

To nije jedini izbor, takođe možete da odlučite kako ćete pratiti nastavu. Ukoliko želite da u potpunosti kontrolišete svoje vreme i učite kada vama najviše odgovara, sva znanja i sertifikate na ITAcademy možete steći školovanjem putem interneta. Na ovaj način možete da učite u bilo koje doba, iz bilo kog grada ili zemlje. To je moguće zahvaljujući ITAcademy Distance Learning sistemu, koji uspešno funkcioniše preko 20 godina.

Ukoliko ipak preferirate klasičan pristup učenju „iz klupe”, na raspolaganju su vam multimedijalne sale za predavanja, savremene računarske laboratorije, moderno okruženje za odmor između predavanja i računari i programi najnovije generacije – sve što vam je potrebno za savršeno IT školovanje.

Donesite odluku koja će vam promeniti život

Ovog leta se posvetite sebi i izaberite školovanje na kojem ćete poći na put ka visoko plaćenom poslu.

ITAcademy je pravo mesto ukoliko želite da na kvalitetan način investirate u svoje znanje. Već nakon godinu dana školovanja radićete na uspešnim IT projektima gde će u potpunosti doći do izražaja svi vaši talenti i znanja.

Zato je ova jedinstvena Last minute ponuda prvi korak ka sigurnoj budućnosti i karijeri odlično plaćenog IT stručnjaka. Požurite, broj mesta je ograničen! Prijavite se ovde.

Obrazovanje

Koliko je zaista teško postati programer?

Brojne prednosti u kojima uživaju programeri, kao što su odlična zarada, prilika za rad od kuće ili mogućnost da uvek pronađu novi posao, predstavljaju nešto zbog čega im mnogi zavide. Ipak, i pored toga, većina ljudi koja mašta o pomenutim dobrobitima često ima nedoumicu da li da se upusti u avanturu zvanu programiranje.

it akademija | pr petak 20.04. 11:20 Komentara: 0

Nađite bolji posao u samo 3 koraka

Da li imate osećaj da radite non-stop i da zbog toga ne stižete da se posvetite sebi? Da li sanjate o poslu na kom će vas više ceniti i gde ćete bolje zarađivati? Spremni ste da se usavršavate da biste došli do bolje zarade, ali ne znate kako?

it akademija | pr petak 30.03. 12:50 Komentara: 0
strana 1 od 19 idi na stranu