Iskoristite ITAcademy Last minute ponudu i uštedite 650€

Još nije kasno da iskoristite leto na najbolji način! Ugrabite ovu posebnu Last minute ponudu, rezervišite svoju kartu za IT usavršavanje i uštedite i do 650 evra. Požurite, ponuda traje do kraja avgusta!

Podeli

Dok mnogi građani Srbije teško pronalaze radno mesto, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke. Zarađuju po nekoliko prosečnih mesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dve i po prosečne mesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih.

U Srbiji broj oglasa za posao u oblasti informacionih tehnologija konstantno raste, pa je danas skoro svaki peti konkurs namenjen IT stručnjacima. Ovakvi statistički podaci najbolji su pokazatelj da svako ko ovlada potrebnim praktičnim veštinama može veoma brzo početi da odlično naplaćuje svoja znanja.

Uprkos rasprostranjenom mišljenju, za rad u IT sektoru nije potreban fakultet. Štaviše, oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svetu nema završen fakultet iz ove oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja. Njih može da stekne svako, bez obzira na prethodno iskustvo.

Koliko vremena je potrebno da biste (uspešno) započeli svoju IT karijeru?

Da biste stekli međunarodno priznato obrazovanje i uspešno započeli svoju IT karijeru, neophodno vam je školovanje u trajanju od najmanje 12 meseci, koje će vam, bez obzira na predznanje, omogućiti sve što je potrebno za vaš prvi posao. Sa druge strane, razne kratkotrajne obuke od par meseci ne mogu vam garantovati neophodno znanje za ulazak u IT svet.

Specijalizovani it kursevi, koji su intenzivni i fokusirani na sticanje praktičnih znanja najbolji su način da savladate veštine koje će vam omogućiti da odmah po završetku školovanja počnete da radite na visoko plaćenim pozicijama i zarađujete šestocifrene iznose na mesečnom nivou.

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru

Kod nas, ali i u regionu, ITAcademy već godinama uspešno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice. Jedina je ustanova u našoj zemlji koja poseduje ovlašćenja Kembridž odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće svetske IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Google i Adobe sertifikati samo su neki od brojnih koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy, a oni će biti sigurna karta za vaše uspešno IT putovanje.

Programiranje, dizajn, IT administracija… Vi birate

Polaznici ITAcademy mogu da biraju između šest najznačajnijih IT programa. U zavisnosti od toga koja vas oblast IT-ja najviše privlači, možete postati stručnjak za programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti. Svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoke plate – od samog početka.

Možete izabrati i način pohađanja nastave. Tokom školovanja, na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama, dizajniranim po standardu Univerziteta Kembridž.

Ako želite veću slobodu u učenju, ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema, koji je razvijan više od 20 godina.

Ovo može biti leto koje će vam promeniti život

Ukoliko narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sledećeg leta moći ćete da radite na svojim prvim projektima, ali i da uživate u plodovima svog rada, jer mnogi polaznici akademije počinju da zarađuju već u toku školovanja. Iskoristite ovu jedinstvenu Last minute ponudu i započnite najvažnije putovanje u svom životu – put ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

Požurite, broj mesta je ograničen!

Obrazovanje

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!

it akademija | pr sreda 13.06. 12:00 Komentara: 0

Koliko je zaista teško postati programer?

Brojne prednosti u kojima uživaju programeri, kao što su odlična zarada, prilika za rad od kuće ili mogućnost da uvek pronađu novi posao, predstavljaju nešto zbog čega im mnogi zavide. Ipak, i pored toga, većina ljudi koja mašta o pomenutim dobrobitima često ima nedoumicu da li da se upusti u avanturu zvanu programiranje.

it akademija | pr petak 20.04. 11:20 Komentara: 0
strana 1 od 19 idi na stranu