Idete na more? Ova lista će vam rešiti muke oko pakovanja

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a ako čitate ovaj tekst, verovatno se i vi već uveliko pripremate za svoju letnju avanturu i beg sa užarenog gradskog asfalta na plažu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

08:00

Idete na more? Ova lista će vam rešiti muke oko pakovanja

 

Ali kada dođe trenutak da krenete na letnji odmor, svake godine se, iznova i iznova, susrećete sa istim problemom – da li ste spakovali sve što vam je potrebno?

Kako biste ovoga puta na putovanje krenuli potpuno spremni i bez opterećenja, kreativni polaznici sa Design & Multimedia odseka na ITAcademy za vas su dizajnirali „listu za letnje putovanje”, pored koje nećete brinuti da li ste punjač, četkicu za zube, dokumenta ili peškir za plažu zaboravili kod kuće.

Preuzmite BESPLATNO listu klikom na sliku ispod.



 

Sve za putovanje na jednom mestu

Više ne morate da dosađujete prijateljima i ukućanima da provere listu koju ste sami napravili i da im tražite da je dopune.

Sada na jednom mestu imate spisak svih stvari koje su vam potrebne na putovanju, koje, sigurni smo, željno iščekujete. Dovoljno je samo da preuzmete listu i sačuvate je u telefonu ili na računaru, a možete i jednostavno da je odštampate. Nema više zapisivanja stvari koje vam nasumično padaju na pamet. Praktično, zar ne?

Ko je zaslužan za ove kreativno dizajnirane liste?

Ova kreativna i korisna lista za putovanje delo je polaznika ITAcademy, međunarodno priznate škole za usavršavanje dizajnera. Oni se školovanjem na odseku za dizajn i multimediju pripremaju za kreativan rad na računaru, u najnovijim programima za dizajn.

Upoznavanje sa principima dizajna i obradom multimedijalnog materijala i usavršavanje naprednih metoda i tehnika obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnika ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja samo su deo aktivnosti polaznika ITAcademy. Kako u ovoj ustanovi učenje nije samo teorijsko već, naprotiv, podržano stalnom praksom, grafički dizajneri su, pored stalnih i uobičajenih zadataka, sada imali nešto malo neobičniji. A to je da se pokažu u najboljem svetlu kreirajući „listu za letnje putovanje” koja će se naći baš ovde. I zaista su mu pristupili krajnje profesionalno.

Ove originalne liste za putovanje će vam sigurno još više pojačati euforiju pred letnji odmor, ali će vam, pre svega, pomoći da se spakujete brzo, bez previše opterećenja i sa minimalnim preispitivanjem.

Ako želite da vidite koje to još kreativne zadatke imaju polaznici ITAcademy, ali i da se detaljnije informišete o svim programima, to možete učiniti ovde, a mi vam želimo srećan put i uzbudljivo letovanje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: