Idete na more? Ova lista će vam rešiti muke oko pakovanja

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a ako čitate ovaj tekst, verovatno se i vi već uveliko pripremate za svoju letnju avanturu i beg sa užarenog gradskog asfalta na plažu.

Izvor:
Podeli

 

Ali kada dođe trenutak da krenete na letnji odmor, svake godine se, iznova i iznova, susrećete sa istim problemom – da li ste spakovali sve što vam je potrebno?

Kako biste ovoga puta na putovanje krenuli potpuno spremni i bez opterećenja, kreativni polaznici sa Design & Multimedia odseka na ITAcademy za vas su dizajnirali „listu za letnje putovanje”, pored koje nećete brinuti da li ste punjač, četkicu za zube, dokumenta ili peškir za plažu zaboravili kod kuće.

Preuzmite BESPLATNO listu klikom na sliku ispod. 

Sve za putovanje na jednom mestu

Više ne morate da dosađujete prijateljima i ukućanima da provere listu koju ste sami napravili i da im tražite da je dopune.

Sada na jednom mestu imate spisak svih stvari koje su vam potrebne na putovanju, koje, sigurni smo, željno iščekujete. Dovoljno je samo da preuzmete listu i sačuvate je u telefonu ili na računaru, a možete i jednostavno da je odštampate. Nema više zapisivanja stvari koje vam nasumično padaju na pamet. Praktično, zar ne?

Ko je zaslužan za ove kreativno dizajnirane liste?

Ova kreativna i korisna lista za putovanje delo je polaznika ITAcademy, međunarodno priznate škole za usavršavanje dizajnera. Oni se školovanjem na odseku za dizajn i multimediju pripremaju za kreativan rad na računaru, u najnovijim programima za dizajn.

Upoznavanje sa principima dizajna i obradom multimedijalnog materijala i usavršavanje naprednih metoda i tehnika obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnika ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja samo su deo aktivnosti polaznika ITAcademy. Kako u ovoj ustanovi učenje nije samo teorijsko već, naprotiv, podržano stalnom praksom, grafički dizajneri su, pored stalnih i uobičajenih zadataka, sada imali nešto malo neobičniji. A to je da se pokažu u najboljem svetlu kreirajući „listu za letnje putovanje” koja će se naći baš ovde. I zaista su mu pristupili krajnje profesionalno.

Ove originalne liste za putovanje će vam sigurno još više pojačati euforiju pred letnji odmor, ali će vam, pre svega, pomoći da se spakujete brzo, bez previše opterećenja i sa minimalnim preispitivanjem.

Ako želite da vidite koje to još kreativne zadatke imaju polaznici ITAcademy, ali i da se detaljnije informišete o svim programima, to možete učiniti ovde, a mi vam želimo srećan put i uzbudljivo letovanje!

Prati B92 na Viberu

Obrazovanje

Ovi poslovi će uvek biti na ceni

Dok se potražnja za nekim poslovima tokom godina pojavljuje i nestaje, neka zanimanja konstantno zahtevaju određeni broj stručnjaka. Predstavljamo vam pet profesija koje će uvek biti potrebne, ali i šta vam je neophodno da biste se njima uspešno bavili.

it akademija petak 11.08. 11:57 Komentara: 0

Evo zašto su grafički dizajneri potrebni svakoj kompaniji

Profesionalni grafički dizajneri spadaju u grupu retkih stručnjaka koji, zahvaljujući svojim veštinama, vrlo lako mogu da pronađu odlično plaćen posao. U ovako povlašćenu situaciju grafički dizajneri došli su, pre svega, jer su sve ozbiljnije kompanije, bez obzira na to kojom delatnošću se bave, uvidele da je kreiranje vizuelnog identitetata veoma važno za njihovo poslovanje.

it akademija nedelja 6.08. 12:00 Komentara: 0

Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će završiti u školi koja ga ne zanima i zaglaviti se u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog jednog propuštenog pitanja, treme ili loše koncentracije?

it akademija četvrtak 6.07. 12:17 Komentara: 0

5 načina kako da zaradite na YouTubeu

YouTube, sajt za deljenje video-sadržaja, za mlađe generacije predstavlja glavni izvor zabave i informisanja, dok televiziju skoro i ne gledaju. Kako svaki medij ima svoje zvezde, tako i ovaj najpopularniji sajt na svetu ima – Youtubere.

it akademija petak 30.06. 09:00 Komentara: 0

ITAcademy vam za svoj 10. rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilarni 10. rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji, ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 16. juna dobijaju i bonus – paket celoživotnog školovanja koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja, i to potpuno besplatno!

it akademija petak 16.06. 11:00 Komentara: 0
strana 1 od 15 idi na stranu