Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će završiti u školi koja ga ne zanima i zaglaviti se u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog jednog propuštenog pitanja, treme ili loše koncentracije?

Izvor:
Podeli

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku, i to potpuno opravdano, ali ne na prijemnom ispitu, već onda kada je na red došlo sastavljanje liste želja.

Kako sad to? Ono jednostavno nije imalo izbora, jer najbolja škola nije ni bila na spisku.

Loše vesti su zapravo odlične

Izreka „ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto brige o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost mu se već sada osmehuje, u Savremenoj gimnaziji.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji ostavila je 5 mesta za decu koja nisu upisala željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost. Samo njih petoro će dobiti jedinstvenu priliku da po povlašćenim uslovima upisa postanu savremeni gimnazijalci i ostvare čak 48% popusta na cenu školovanja, ali samo ako se prijave do 8. jula do ponoći.

Prijavite se odmah »

Kembridž obrazovanje sada je dostupno svima – sa 48% popusta

Školovanje po programu uglednog Univerziteta u Kembridžu nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju novca da im to priušte, a ovom prilikom Savremena gimnazija je to još jednom potvrdila. Prijavom do 8. jula svom detetu ćete platiti samo dve godine, a ono će dobiti skoro sve četiri godine najkvalitetnijeg obrazovanja.

Učenici koji se prijave do 8. jula mogu da ostvare 48% popusta za školarinu na sva tri programa Savremene gimnazije: Nacionalnom, Kembridž i Kombinovanom – bilingvalnom, zavisno od toga da li žele da uče na srpskom, engleskom ili na oba jezika.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i ostvari svoje potencijale.

Požurite i prijavite se što pre!

Ne dozvolite da vaš školarac dobije bilo šta manje od najboljeg. Jer upravo to zaslužuje! Načinite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.

Prati B92 na Viberu

Obrazovanje

Ovi poslovi će uvek biti na ceni

Dok se potražnja za nekim poslovima tokom godina pojavljuje i nestaje, neka zanimanja konstantno zahtevaju određeni broj stručnjaka. Predstavljamo vam pet profesija koje će uvek biti potrebne, ali i šta vam je neophodno da biste se njima uspešno bavili.

it akademija petak 11.08. 11:57 Komentara: 0

Evo zašto su grafički dizajneri potrebni svakoj kompaniji

Profesionalni grafički dizajneri spadaju u grupu retkih stručnjaka koji, zahvaljujući svojim veštinama, vrlo lako mogu da pronađu odlično plaćen posao. U ovako povlašćenu situaciju grafički dizajneri došli su, pre svega, jer su sve ozbiljnije kompanije, bez obzira na to kojom delatnošću se bave, uvidele da je kreiranje vizuelnog identitetata veoma važno za njihovo poslovanje.

it akademija nedelja 6.08. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 16 idi na stranu