Besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy za osobe sa invaliditetom

Zbog velikog interesovanja za programe obrazovnih ustanova ITAcademy i BusinessAcademy, kompanija LINK group, u čijem sastavu su ove institucije, odlučila je da jedan deo besplatnih stipendija dodeli osobama sa invaliditetom.

Podeli

Zahvaljujući stipendijama u vrednosti od 40.000 evra, koje i ove godine poklanja LINK group – osnivač ovih obrazovnih ustanova, ukupno 20 stipendista će u narednih godinu dana steći praktična znanja i veštine iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva, HR menadžmenta i drugih visokoplaćenih veština. Svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. novebra 2016. godine slanjem motivacionog pisma i ostale potrebne dokumentacije na mejl: scholarship@link-group.eu.

Prilika za sticanje savremenih, naplativih znanja

Školovanjem na nekom od programa ITAcademy i BusinessAcademy stipendisti će u narednih godinu dana potpuno besplatno moći da pohađaju predavanja nekih od najpoznatijih stručnjaka današnjice i usvoje primenljive i tražene IT i biznis veštine, koje će im omogućiti da postanu konkurentni na tržištu rada.

Kao potvrdu stečenog znanja, budući polaznici ITAcademy i BusinessAcademy imaće priliku da dobiju međunarodno priznate sertifikate, zahvaljujući kojima će ostvariti prednost prilikom zapošljavanja u oblastima savremenog poslovanja. Učesnici konkursa mogu da izaberu bilo koji od programa pomenutih institucija. Broj prijavljenih koji iz godine u godinu raste pokazuje da vlada veoma veliko interesovanje za savladavanje veština iz IT-ja i biznisa, što i ne čudi s obzirom na sve veću potražnju za stručnim kadrom iz ovih oblasti.

Obrazovanje dostupno svima

Stipendije kompanije LINK group dostupne su svim osobama sa invaliditetom bez obzira na mesto prebivališta jer će, zahvaljujući razvijenoj online platformi za učenje, dobitnici stipendija moći da pristupe svim potrebnim materijalima preko interneta, u vreme kada im to najviše odgovara.

Stipendije se dodeljuju na teritoriji tri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINK group: u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji. Ukupna vrednost internacionalnih stipendija je 40.000 evra, od kojih će u Srbiji biti poklonjeno osam, a u BiH i Rumuniji po šest školarina.

Još jednom podsećamo da je konkurs za stipendije otvoren do 15. novembra, a sve informacije o načinu prijavljivanja i uslovima konkursa saznajte OVDE.

Obrazovanje

Želite da promenite posao? Možete, iako ste prezauzeti

Mnogi u Srbiji nisu zadovoljni svojim trenutnim zaposlenjem jer smatraju da mogu da postignu više. Iz tog razloga mnogo ljudi pokušava da pronađe posao sa većom zaradom i boljim uslovima, ali ne uspeva u tome. Naime, za bolje plaćene poslove potrebna su drugačija znanja.

it akademija | pr petak 11.01. 16:27

Ovo će biti najtraženije programerske pozicije u 2019.

Programiranje već nekoliko godina unazad važi za ubedljivo najperspektivnije zanimanje, a takav trend će se nastaviti i u 2019. godini.

Bez obzira na to što je popularnost ovog zanimanja porasla u prethodnom periodu, školovanih programera i dalje nema dovoljno, pa je ova oblast postala idealno rešenje za sve one koji su u potrazi za dobro plaćenim poslom.

it akademija | pr sreda 5.12. 16:52
strana 1 od 22 idi na stranu