BESPLATAN PRIRUČNIK: Kako do plaćenog posla u IT industriji?

Nije tajna da su informacione tehnologije postale najperspektivnija oblast 21. veka koja nudi priliku za brzo pronalaženje posla i odličnu zaradu. Ove prednosti doprinele su da sve više ljudi razmišlja o okretanju ka IT industriji i građenju karijere u sektoru koji se razvija neverovatnom brzinom.

Izvor: B92

Petak, 15.07.2016.

15:32

BESPLATAN PRIRUČNIK: Kako do plaćenog posla u IT industriji?

Korisne savete koji omogućavaju lakši put od ideje do realizacije ovako važne životne odluke možete saznati u besplatnom priručniku „3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT ili dizajn industriji”. Preduzimanjem navedenih koraka iz ovog priručnika ispunićete sve preduslove za dobijanje posla o kakvom ste maštali.

Formula za uspeh postoji

U priručniku koji možete besplatno preuzeti ovde predstavljeni su saveti za sve one koji kreću „od nule” ka visoko plaćenom poslu u IT oblasti.

Preuzimanjem ovog priručnika dobićete odgovore na najčešća pitanja koja muče sve buduće IT stručnjake. Saznaćete koja znanja i veštine bi trebalo da usvojite za željenu profesiju, kako da steknete iskustvo za vreme školovanja, kao i šta sve morate da uradite kako biste dobili posao na kome ćete biti zadovoljni.

Zašto svi žele u IT industriju?

Statistika pokazuje da se u Srbiji najbrže do posla dolazi u oblasti informacionih tehnologija, a takav trend nastaviće se i u budućnosti. Predviđanja stručnjaka govore da će broj slobodnih radnih mesta u ovoj oblasti rasti iz godine u godinu zahvaljujući otvaranju novih IT centara širom zemlje.

Pored toga, programerske i dzajnerske veštine tražene su širom sveta, pa se stručnjacima koji ih poseduju otvaraju vrata i za mnoge freelance poslove preko interneta. Kada se pomenutim činjenicama doda i podatak da je najveća prosečna plata upravo u IT industriji, jasno je zašto svi žele da rade u ovom sektoru.

Prvi i najvažniji korak

Da biste došli u situaciju da uživate u brojnim benefitima koje nose informacione tehnologije, potrebno je da na svakom koraku ka tom cilju donesete pravilnu odluku. Ovo znači da za početak morate da se opredelite za kvalitetno obrazovanje koje će vam obezbediti upravo ona znanja koja su vam potrebna za programiranje, dizajniranje web sajtova, kreiranje aplikacija...

Stečeno obrazovanje predstavljaće temelj vaše IT karijere i ono će biti vaša prva stanica ka vrhu. Iako ovo nije jedini stepenik ka ostvarenju cilja, sigurno je najznačajniji i od njega zavisi lakoća sa kojom ćete savladavati ostale prepreke.

Online učenje pruža šansu svima

Zahvaljujući naprednim tehnologijama i softverima za online učenje, korisna IT znanja i veštine danas su dostupni svima, bez obzira na to gde se nalaze. Školovanjem po specijalizovanim programima za različita IT zanimanja napravićete značajan pomak ka vašem novom radnom mestu.

Bilo da se odlučite za tradicionalno obrazovanje ili rešite da se usavršavate preko interneta, saveti koje pronađete u besplatnom priručniku pokazaće vam put do uspešne IT karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: