Besplatne karte za „Dane lepih umetnosti i multimedija”

Jedan od najvažnijih umetničkih događaja na beogradskoj umetničkoj sceni ovog leta su „Dani lepih umetnosti i multimedija” koji se ove godine održavaju u Barutani.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

15:35

Besplatne karte za „Dane lepih umetnosti i multimedija”

Događaj koji počinje 25. juna kulminiraće u četvrtak, 30. juna, i tada vas očekuju predstava, izložba i koncert, koje su za vas pripremili studenti, diplomci i profesori Akademije lepih umetnosti i multimedija (ALUM), a nakon toga zabavićete se na velikoj umetničkoj žurki na kojoj će nastupiti uspešni regionalni DJ i producent Rub A Dub, čije trake širom sveta vrte Marco Carola, Loco Dice, Joseph Capriati i drugi.

Zbog velikog interesovanja, broj karata je ograničen. One koji se prijave među prvima nagrađujemo besplatnim ulaznicama. PRIJAVITE SE OVDE.

Šta vas očekuje na „Danima lepih umetnosti i multimedija”?

  • 20h – koncert studenata ALUM-a
  • Izložba odabranih radova studenata dizajna, likovnih i digitalnih umetnosti ALUM-a
  • 20:20h – diplomska predstava studenata glume u klasi profesora Božidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića, pod nazivom „Biti il' ne biti”
  • 22:30h – velika umetnička žurka na kojoj nastupa DJ Rub A Dub

Program realizovan u saradnji sa značajnim ličnostima umetničke scene

Kao profesori ALUM-a, na „Danima lepih umetnosti i multimedija” u četvrtak vas očekuju reditelji Božidar Đurović i Vida Ognjenović, glumci Branislav Lečić i Ivan Bosiljčić, kao i slikar Vladimir Veličković i mnoga druga poznata imena savremene umetničke scene.

Studenti koji imaju čast da budu u njihovim klasama na predavanjima, probama i vežbama naučili su mnogo i sada su spremni da to pokažu pred najširom publikom.

Revolucija u umetničkom obrazovanju – spoj savremene tehnologije i umetnosti

Akademija lepih umetnosti i multimedija je prva visokoobrazovna institucija koja pokreće nov vid umetničkog obrazovanja, stvarajući usklađen spoj umetnosti i IT-ja. To je moguće jer su osnivači ove akademije Comtrade i LINK group – kompanije koje predstavljaju lidere u oblasti IT-ja i obrazovanja.

Naše vreme obeležile su nove tehnologije koje se razvijaju velikom brzinom. To je otvorilo mnoge mogućnosti za svakoga ko želi da postane umetnik, a tehnološke inovacije postale su alat, tema i prostor za eksperimentisanje.

Počinje nova epoha koju će obeležiti sledeća generacija savremenih umetnika, jedinstvenih po svojoj slobodi izražavanja u digitalnoj formi.

Izbor za umetnike budućnosti

Na Akademiji lepih umetnosti i multimedija možete izabrati školovanje na jednom od četiri odseka:

Program svakog odseka kreiran je po najvišim standardima i u skladu s potrebama i interesovanjima studenata. Na taj način možete slobodno da razvijate svoje ideje, veštine i imaginaciju i formirate autentičan izraz po kome ćete u budućnosti biti prepoznatljivi.

Garancija uspeha studenata jesu velika imena profesora i asistenata koji predaju na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, kao što su Branislav Lečić, Vida Ognjenović, Vladimir Veličković, Đorđe Mandrapa, Božidar Đurović, Ivan Bosiljčić i drugi.

Osvojite besplatne karte i dođite na „Dane lepih umetnosti i multimedija”

Na glavnom događaju „Dana lepih umetnosti i multimedija”, namenjenom pre svega srednjoškolcima i studentima koji žele da se bave umetnošću, imaćete priliku da se upoznate s inovacijama u obrazovanju umetnika i da porazgovarate sa studentima ALUM-a o njihovim iskustvima, upoznate profesore, kao i da vidite kako izgledaju rezultati njihovog vrednog rada i, što je najvažnije, uživate u umetnosti i druženju.

Prijavite se i obezbedite ulaznicu za ovaj jedinstveni događaj. Dođite i priključite se novim tokovima u umetnosti. Vidimo se 30. juna u Barutani!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: