Studije sa 92,87% uspešnih diplomaca - ITS

Izvor: B92

Sreda, 10.06.2015.

15:20

Default images

Tako se na najbolji način prepliću obrazovanje za poslove budućnosti u IT-ju i moderno poslovanje u velikoj IT kompaniji.

Studenti imaju retku priliku da u toku školovanja učestvuju u velikim projektima, uče direktno u kontaktu sa IT inženjerima, vide kako će izgledati njihova buduća radna mesta i kroz praktičan rad pokažu svoj talenat i steknu vredne veštine. Onima koji se pokažu kao najbolji odmah nakon studiranja je obezbeđeno radno mesto i perspektivna karijera u "Comtrade"-u, jednom od najpoželjnijih poslodavaca danas.

Najveći broj uspešnih studenata

Da se odlična kombinacija učenja i prakse isplati pokazuju i sjajni rezultati studenata diplomaca na ITS-u. Malo koja škola može da se pohvali izuzetnim rezultatom od 92% uspešnih studenata.

Šta u stvari znači uspešan student? Pre svega je to onaj koji radi u svojoj struci, bavi se nečim što je zaista želeo i što mu donosi profit. Ovakvih diplomaca na ITS-u je skoro 85%, što zvuči skoro neverovatno, a preko 8% studenata nakon ITS-a nastavilo je školovanje na nekim od najuticajnijih univerziteta u zemlji i inostranstvu.

TESLA tablet za svakog studenta

Svaki student ITS-a dobija svoj, najsavremeniji TESLA tablet koji će svakodnevno koristiti u nastavi. Na tabletima, koji su proizvod najuspešnije domaće IT kompanije, studentima su dostupne brojne obrazovne aplikacije koje upotpunjuju interaktivnu nastavu i olakšavaju učenje.

Studije u najmodernije opremljenom ambijentu

Prostor ITS-a vam daje mogućnost da učite u najsavremenijim uslovima i stečeno znanje odmah primenite kroz praktične projekte. Studenti koriste računare poslednje generacije, Toshiba, Acer, Apple učionice, Steve Jobs IT laboratoriju, moderno opremljen amfiteatar i druge prostorije za učenje i odmor, kao što je IT klub i restoran u Comtrade Tehnology centru, sportske terene i slično.

Uz dobru školu do dobro plaćenog posla

Kompanije u kojima rade naši studenti su danas jedne od najuspešnijih u IT industriji. Neke od njih su Orion telekom, Asseco-see, Omnicom Solutions, Comtrade, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, eFRONT, eGaming Consulting i mnoge druge. Na ITS-u ćete imati priliku da još u toku studija radite na novim i uzbudljivim IT projektima, razvijate svoj talenat, napredujete i odmah dobro zarađujete.

Mnogi ne razmišljaju o tome koliko izbor pravog obrazovanja može da utiče na dalji život i budućnost svakog od nas. Donesite pravu odluku i postanite jedan od svedoka kako obrazovanje zaista može vrtoglavo da promeni život i obezbedi uspeh.

Sigurno najbolji izbor

Sa dobrim poslom i velikom zaradom otvoriće vam se mnoge mogućnosti. Uslovi života će vam se u potpunosti promeniti, a ono što je nekada izgledalo nedostižno, postaće dostupno svaki dan. Radićete posao koji volite, bićete odlično plaćeni i obezbedićete sebi uspešan život. Zato je IT zanimanje budućnosti. Neka Vaša uspešna karijera počne sada.

U toku je upis po najpovoljnijim uslovima. Izaberite svoj program na Visokoj školi za informacione tehnologije − ITS i postanite cenjeni IT inženjer iz oblasti:

Informacione tehnologije − studenti se školuju da postanu softver inženjeri, koje je u vrhu najplaćenijih zanimanja danas. Program obuhvata celokupan proces projektovanja, izrade i implementacije softvera, programiranje, uče se jezici i tehnologije − C, C#, PHP, SQL, HTML, Java, ADO. NET, ASP.NET, Visual Studio.

Računarska multimedija − za one koji žele da postanu odlično plaćeni dizajneri novih medija. Program obuhvata oblast web i grafičkog dizajna, multimedija, vizuelnih komunikacija, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Organizacija poslovnih sistema − program za IT lidere i buduće direktore IT kompanija, osposobljava studente za upravljanje poslovnim sistemima i velikim IT projektima, vođenje IT projekata kroz ERP, CRM, DWH i BI.

Elektronsko poslovanje − za one koji se spremaju da uspešno vode poslovanje kompanije i žele da postanu stručnjaci u elektronskoj trgovini, bankarstvu i web dizajnu sa internet marketingom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: