0

Evo zbog čega je online učenje budućnost obrazovanja

Online učenje već godinama unazad predstavlja novi talas obrazovanja, koji zbog svojih prednosti postaje sve popularniji širom sveta.

Kako da dođete do idealnog posla za manje od godinu dana?

Da biste pronašli idealan posao na kome ćete uživati u onome što radite i pritom odlično i zarađivati, uglavnom je potrebno da se pored stečenog obrazovanja naoružate strpljenjem i pripremite na nekoliko godina čekanja da vam se snovi ostvare. Ipak, ako ne želite da sedite skrštenih ruku dok ne pronađete odgovarajuće radno mesto, jedino što vam preostaje jeste da preduzmete potrebne korak i sami krenete ka idealnom poslu.

it akademija petak 23.12. 09:00 Komentara: 0

Zaposlite se u IT kompaniji uz pomoć ovih 5 saveta

Da su oni zaposleni u IT kompanijama među najplaćenijima, znaju već i ptice na grani, kao i to da je potražnja za kadrovima u oblastima IT poslovanja u stalnom porastu. Međutim, kako da znate šta je to što poslodavac očekuje od kandidata prilikom zapošljavanja i kako da osigurate da će baš vas zaposliti i dati vam priliku da pokažete svoje veštine?

it akademija petak 2.12. 09:15 Komentara: 0

Proverite da li se u vama krije dizajner: Da li možete da otkrijete skrivene simbole u najpoznatijim logoima?

Grafički dizajn je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zauzima prvo mesto na listama želja različitih kreativnih ljudi. Mnogi od njih se usavršavaju i preusmeravaju kako bi mogli da se zaposle u prestižnim agencijama, grafičkim studijima ili usko specijalizovanim kompanijama. Iako nikada ranije nisu primećivali da se u njima krije talenat, veoma lako započinju svoje uspešne karijere.

it akademija četvrtak 17.11. 13:08 Komentara: 1

Šta je potrebno da biste napravili prvu mobilnu aplikaciju?

Mobilne aplikacije svima nama pomažu da lakše komuniciramo i obavljamo svakodnevne radnje, a velikim kompanijama i organizacijama da efikasnije funkcionišu. Sve bitnija uloga koju u našim životima iz godine u godinu dobijaju pametni mobilni telefoni doprinela je tome da programiranje aplikacija za ove uređaje postane veoma unosna profesija.

it akademija petak 4.11. 12:42 Komentara: 0
strana 1 od 12 idi na stranu