B92: VESTI | SPORT | KULTURA | ADRESAR  

 

 
 
     
 

B92.MU$IC > KATALOG > BELGRADE COFFEE SHOP 3

 
 

 

 

B92 CD 303
Objavljen 17/06/2003


J.U.S.T. - True Love
[trajanje: 5:01]
[velicina fajla: 4.6 MB]

 
 

TRACK LISTING

 

 

 

1. J.U.S.T. - True Love
2. Nylon Room - Bump!
3. Tubaćin - New Blues
4. Modern Quartet - Medicine Man
5. Darkwood Dub - Original Creation
6. Lo-Tek Grooves - Plazma

7. Planet Doc vs Eyedeal - Mistique
8. P.o.S - Wicked Inspiration
9. Goldman & DJ Z - Jazz Puzzle
10. Mistake Mistake - Feel It
11. MKDSL - Poslednja vožnja

 

 

 

O IZDANJU

 

 

 
Belgrade Coffee Shop 2
Belgrade Coffee Shop Jazzva/Speed Limit

Nešto više od tri godine posle početnog izdanja, jedini domaći serijal kompilacija elektronske muzike doživljava svoju treću inkarnaciju. Ako je prva ličila na željno iščekivani eksces, a druga postavila standarde, ova koja je pred vama otvara neka nova vrata i u priču uvodi nova imena i zvukove.

Dva imena su poznata sa prethodnih izdanja – Modern Quartet, po treći put neizbežni Coffee Shop klijenti, i Darkwood Dub, sveži i u sred priprema za svoj novi album. Imamo i jedan slučaj prerušavanja – J.U.S.T. je zapravo frakcija Speed Limit, ovaj put pritajenog hit potencijala, ali očigledne zavodljivosti.

Tubaćin je nedavno otkrovenje iz Pančeva, autor neprikosnovenih soul korena, čiji debitantski album prosto vapi za objavljivanjem – budite spremni uskoro! Goldman & DJ Z su još jedna novosadska prinova u Coffee Shop familiji, užurbani jazzy-house za predstojeća letnja zračenja. Iza skraćenice P.o.S. krije se polovina (pogodite koja!) agilne institucije Belgradeyard Sound System u electro-dub izletu. Mistake Mistake i MKDSL su dva sveža imena na beogradskoj sceni, koja su već stekla polu-kultni status svojim učestalim klupskim nastupima i DJ setovima u poslednjih godinu dana.

Ukupno jedanaest ekskluzivnih snimaka i skoro jedan sat muzike za produžetak Belgrade Coffee Shop vrste, ovaj album bi mogao biti neizostavni saputnik u nastupajućoj sezoni, od Portoroža do Kušadasija...


 
 
 
 

Speed Limit - Are You Ready [4.1 MB]

Darkwood Dub - Steppin' Out [9.9 MB]
Radio B92 Show
Četvrtak 22.00 CET
Playlist
Radio B92 Live