Kafu iz Starbaksa će proklinjati dugo vremena: "Neozbiljni ste!"

Čovek koji je intolerantan na laktozu kaže da je 11 puta morao u toalet nakon što mu je barmen u Starbaksu stavio obično mleko u hladnu kafu. "Vi mislite da ja volim sojino mleko?", upitao je menadžment Starbaksa.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2017.

11:10

Kafu iz Starbaksa će proklinjati dugo vremena:
foto: getty

Demit Strato iz Njujorka otkrio je da je intolerantan na laktozu pre četiri godine zbog čega uvek traži sojino mleko kada naručuje hladnu kafu u Starbaksu.

Ipak, barmen nije čuo ili je zaboravio da sipa sojino mleko, pa je nesrećni Demit pošto je popio obično mleko mora da trči u WC 11 puta!

“Radnja u kojoj radim je tri minuta od Starbaksa. Još pre nego što sam se parkirao osetio sam da ću imati problem“, kaže on i dodaje da ovo nije prvi put da osoblje restorana nije poštovalo njegov zahtev, te da mu često sipaju obično umesto sojinog mleka.

“Da li vi stvarno mislite da ja uživam u sojinom mleku? Da li iko uživa u sojinom mleku? Zaista? Ne naručujem ga jer mi je dosadno ili da bi moje piće bilo fensi. Naručujem ga jer mi je posle sojinog mleka zadnjica mirna naredna četiri sata“, napisao je na Fejsbuku, a njegov post podelilo je više od 40 hiljada ljudi.

Starbaks je odreagovao na njegov post i ponudili su mu karticu sa 50 dolara, ali Demit nije ubeđen da su shvatili ozbiljno ne samo njegov problem već problem mnogih ljudi koji ne mogu da konzumiraju obično mleko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: