Serious Sam 4 prikazivaće desetine hiljada neprijatelja odjednom

Uskoro stiže prava poslastica za sve ljubitelje video-igrice "Serious Sam". Najambiciozniji, četvrti deo pod nazivom "Planet badass", sa brojnim izmenama i novinama.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

12:29

Serious Sam 4 prikazivaće desetine hiljada neprijatelja odjednom
Foto printsrcreen Youtube Croteam

Minulog proleća stigla je lepa vest za sve ljubitelje igrice Serious Sam. Stigao je četvrti deo ove video igrepod nazivom Planet Badass.

Izgleda da je ovo najambiciozniji deo od svih dosadašnjih, a član studije “Croteam” – Daniel Lučić, koji sarađuje sa VG247 (platformom namenjoj isključivo video-igricama), samo je zaintrigirao gejmere kratkim trejlerom predstavljanja.

Oni, naime naoveštavaju da će u najnovijem delu pojavljivati svih 100 hiljada neprijatelja istovremeno koji samo čekaju da se sukobe sa glavnim junakom, t.j likom kojim vi upravljate.

To nije bilo smešteno samo u trejler da bi navukao igrače, to će biti zaista vidljivo i u samoj igri.
Foto printsrcreen Youtube Croteam
Mapa u igrici će biti ogromna, površine 128x128 kilometara i biće dostupna igračima za slobodno istraživanje svakog njenog kutka. Dostupan je co-op mod pomoću kojeg će moći da je pregleda i do 16 igrača. Daniel smatra da se tu javlja disproporcija i nelogičnost u igri, jer je sam prostor na kom se igra odvija manji, a mapa je veća.

“Sve ovo će imati smisla u Serious Sam stilu. Zato što igra baš i nema puno smisla” – rekao je on. Tako da, svi ljubitelji ove igre vrlo su nestrpljivi i jedva čekaju da zaigraju najnoviji deo, međutim još uvek se ne zna tačan datum njegovog izlaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: