Šta muškarci žele tokom seksa?

Ukoliko je za vas još uvek zagonetka šta to muškarci žele tokom seksa, možda će vam biti od pomoći sledeći saveti. Evo kratke liste predloga kako da obradujete svog partnera u krevetu.

Izvor: Super žena

Sreda, 19.12.2012.

09:00

Default images

Entuzijazam

Kada je seks u pitanju, ne postoji petica za trud. Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za seks i ne ponaša se kao da im čini uslugu ili "otaljava posao". Nista nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu, jer on može da nadmaši i savršen izgled. Muškarcima je potrebna podrška i žena koja je spremna da proba nove stvari. To ne znači da treba da isprobate sve iz knjige "50 nijansi - Siva", ali budite otvoreni za nove ideje. "Seksualna želja je kao apetit, a svi ponekad želimo da isprobamo neki novi ukus. Sigurno bi nam brzo dosadilo da stalno jedemo na istom mestu i isto jelo", kaže seksolog Lu Peget. Novi trikovi ne moraju biti deo svakodnevnog repertoara, ali neke novine s vremena na vreme, mogu da osveže seksualni život.

Pohvala

Obično su žene te kojima je potrebno ohrabrenje i potvrda da dobro izgledaju, ali i muškarci su podjednako ranjivi. Zato će žena koja zna da pohvali i udeli kompliment uvek imati naklonost svog partnera. "Svaki muškarac želi da zna da ima 'ono nešto' što ga čini poželjnim. Bilo da je to izgled ili intelekt, smisao za humor, recite svom partneru šta ga čini tako posebnim", kaže Peget.

Samouverenost

Nemojte gasiti svetla kada ste sa partnerom, pustite ga da vas vidi i prekinite da brinete zbog "kritičnih" delova svog tela. Budite samouverene, jer to je ono što muškarci žele. Uostalom, muškarci su vizuelna bića i uzbuđuje ih ono što vide. Nemojte se plašiti da kažete šta želite, usudite se i da naređujete, makar u spavaćoj sobi. Većina će vam biti zahvalna na instrukcijama, posebno ako to znači da će vas tako zadovoljiti.

Dodir fantazije i bezobrazna šaputanja

Podelite svoje fantazije sa partnerom, ali saslušajte i vi njegove. Većina muškaraca se plaši da ispriča svoje fantazije iz straha da bi ga partnerka mogla osuđivati ili ismejavati. Ne morate mu doslovce ispuniti sve želje, ali pronađite kompromisno rešenje. Napravite zajednački scenario.
Masaža

Koji muškarac ne želi ženu koja zna dobro da ... masira? Pritom se ne misli samo na masažu seksualnog tipa. I obična masaža može biti vrlo erotična, jer dodir je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Bila senzualna ili ne, masaža je jedan od najlepših poklona koji možete priuštiti svom partneru. Dodiri po celom telu podjednako prijaju i muškarcima i ženama, a masaža je odlična i kao predigra.

Inicijativa

Momci žele devojke koje su u stanju da preuzmu inicijativu. Mada je u DNK muškarca upisano da ima ulogu zaštitnika, što se prenosi i u spavaću sobu, stalna kontrola situacije može i da dosadi. Zato budite i vi ponekad inicijator. Osim što će vaša inicijativa uzbuditi partnera, potajno je želja svakog muškarca da se bar na trenutak preda i prepusti kontrolu. Spontanost je takođe nešto što ih uzbuđuje i zato nemojte pažljivo planirati svaki korak. Iščekivanje šta bi sledeće moglo da se desi i strah od nepoznatog podignuće libido vašem muškarcu.

Samozadovoljavanje

Kao što smo već rekli muškarci su vizuelna bića, a žena koja je spremna da se dodiruje pred partnerom, ne samo što će pokazati da je samouverena, već će pružiti neviđeno zadovoljstvo svom partneru. Ovo može dodatno da ojača vašu vezu, jer pokazuje da ste spremni da svoje najintimnije trenutke podelite sa partnerom. Možete povremeno pokušati i sa malo grubosti i divljeg seksa, jer muškarac voli da se oseća željenim. Seks ne mora uvek da bude sladak i romantičan.

Lični potpis

Osmislite lični potpis. Budite jedinstveni, vidite šta je to što vašeg portnera najviše uzbuđuje, bilo da je to neka poza i potez koji izvodite, dovedite ga do savršenstva. Možete ga i nazvati po svom partneru. Jer, muškarac želi da se oseća kao da je jedini na svetu, a ovo je način da mu to stavite do znanja.

Čipka

Može vam se učiniti da nema potrebe da kupujete seksi veš, kada će on ionako ubrzo završiti zgužvan na podu. Ali još jednom naglašavamo, muškarci su vizuelna bića i kada vide svoj poklon lepo upakovan želeće što pre da ga otpakuju. Muškarci vole predstave samo za njihove oči i senzualan veš koji pruža samo naznaku onog što je ispod.

Foto: YouTube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: