Kalina za B92: Ok, Zvezda je ljubav, ali smo morali da im vratimo

Nikola Kalinić, košarkaš Fenerbahčea, isključio je emocije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom i žarko želeo trijumf u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

21:42

Kalina za B92: Ok, Zvezda je ljubav, ali smo morali da im vratimo
Starsportphoto

Fenerbahče je deklasirao ‘Crveno-bele’ rezultatom 63:80, a Kalinić je meč završio sa 10 poena i 3 skoka.

On ističe da je imao veliki motiv zbog prošlogodišnjeg poraza na istom mestu.

"Već treći put igram protiv Crvene zvezde, naučio sam kako i šta, i ako sam ranije imao neke emocije, sada nisam, posebno što sam bio mnogo motivisaniji nego ranije. Razlog je prošlogodišnji poraz i moja veoma loša igra. Takmičarski sam mnogo želeo ovaj trijumf. Sve je to lepo – ljubav, Crvena zvezda, navijanje, ali… Jednostavno, prošle godine su nas pobedili i morali smo da im vratimo", rekao je Kalinić za B92.net.

Reprezentativac Srbije je zajedno sa Markom Gudurićem dobio poklone od Zvezde, u kojoj je proveo nekoliko sjajnih sezona.

"Još jednom lep gest Crvene zvezde, a mi smo odigrali sjajno. Uspeli smo da uradimo neke stvari koje smo planirali, odsekli smo njihove kreatore igre od lopte i imali lakši posao nego što smo očekivali. Sigurno je da su oni bili mislima u Baru jer igraju veoma važnu utakmicu za finale. Mi nastavljamo našu borbu i nadamo se da ćemo se videti u maju".

Fenerbahče sada očekuje borba za novi Fajnal-for, koji će ove sezone biti igran u Beogradu

"Razmišljamo, spremamo se za to i želimo da podižemo formu kako bismo spremni dočekali top 8. Naša želja je da te utakmice dočekamo potpuno spremni", zaključio je Kalinić za B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: