Neverovatni Dončić ponovio majstoriju (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida savladali su Obradorio rezultatom 102:83, a ponovo je u centru pažnje bio neverovartni Luka Dončić.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

23:15

Neverovatni Dončić ponovio majstoriju (VIDEO)

Reprezentativac Slovenije je meč završio sa 11 poena, ali je ponovo digao publiku na noge kada je dao koš preko celog terena. Ipak, ovaj pogodak nije priznat zbog isteka vremena, za razliku od prošlonedeljnog meča s Barselonom kada je talentovani košarkaš, na isti način, oduševio ljubitelje košarke.

Do 11. pobede u Endesa ligi, ekipu Pabla Lasa predvodio Džejsi Kerol sa 18 poena. U ostalim mečevima Baskonija je na teškom gostovanju savladala Andoru rezultatom 97:94, dok je Valensija lako savladala ekipu gipuskoa 86:64.

Barsa je poražena od Gran Kanarije pred svojim navijačima sa 77:88 i vezala ćetvrti poraz.

Goste je predvodio Ondrej Balvin sa 17 poena, pratili su ga bivši igrač upravo Barse Markus Erikson sa 13

Kod Barselone istakao Tomasa Ertela sa 24 poena i šest asistencija, po deset su dodali Serafan i Pau Ribas.

Bilbao je savladao Estudijantes sa 87:77, uz sjajnu partiju srpskog reprezentativca Dejana Todorovića, koji je meč završio sa 19 poenai šest skokova.

Kod Estudijantesa 23 poena Landesberga, a po 11 su dodali Visedo i bivši košarkaš Zvezde i Partizana Aleksandar Cvetković.

Huventut je bio bolji od Saragose - 94:83. U pobedničkom timu istakao se Ričard Patrik sa 23 poena, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Srbin Nikola Dragović sa dabl-dablom - 14 poena i 13 skokova.

Real Betis je odneo pobedu protiv Mursije 70:63.

U pobedničkom sastavu nije bilo Radeta Zagorca, a do nove pobede Betis je predvodio Rajan Keli sa 21 poenom.

Kod Mursije dvocifreni učinak imao je Hana sa 17, a srpski košarkaš Marko Luković je za 14 minuta na parketu upisao sedam poena i četiti skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: