Brodarac u drugom kolu omladinske LŠ!

Srpski šampion Brodarac plasirao se u drugo kolo omladinske Lige šampiona.

Izvor: AK

Sreda, 18.10.2017.

19:20

Brodarac u drugom kolu omladinske LŠ!

Brodarac u drugoj rundi eliminisao izraelski Makabi, minimalnom pobedom 1:0 u Haifi. U prvom meču bilo je 1:1 u Beogradu.

Junak utakmice bio je Matija Babović, brat od strica bivšeg fudbalera Partizana Stefana, pogotkom u 20. minutu susreta.

Brodarac je dominirao na ovom meču, imao desetak šuteva ka golu Makabija, koji je znatno ređe pretio srpskom timu.

Brodarac će u trećem kolu igrati sa boljim iz duela između turske Burse i gruzijskog Saburtala. Bursa je slavila 1:0 u prvom meču kod kuće, a istim rezultatom vodi i u Gruziji.

Pobednik dvomeča drugog kola će se plasirati u plej-of u kojem će se ovog "stazi" šampiona priključiti ekipe iz grupne faze u kojoj učestvuju timovi koji nastupaju i u pravoj Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: