Lukić predstavljen u Levanteu

Saša Lukić predstavljen je kao novo pojačanje španskog Levantea.

Izvor: B92

Sreda, 16.08.2017.

19:16

Lukić predstavljen u Levanteu

Mladi reprezentativac Srbije, koji se ove godine u nekoliko navrata nalazio i na spisku selektora A tima Slavoljuba Muslina, i dalje je igrač Torina, a posle godinu dana provedenih u seriji A za Levante če igrati kao pozamljen igrač.

"Želim da pomognem ekipi i moj prioritet je da dobrim igrama dobrinesem uspehu Levantea. Svi u klubu su me sjajno prihvatili, a ja sam spreman da zaigram već u prvom kolu Primere. Hvala predsedniku, treneru, svima u stručnom štabu i saigračima na sjajnoj dobrodošlici", rekao je Lukić španskim novinarima na promociji i potom dodao

"Od kad sam počeo da se bavim fudbalom, uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea. Na svakom treningu i svakoj utakmici daću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem svetlu, ali i da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate i ostvari cilj koji zacrtan za ovu sezonu. Takođe, imam veliki motiv da dobrim partijama rukovodstvu kluba i stručnom štabu uzvratim na ukazanom poverenju".

Levante prvi meč u novoj sezoni Primere igra na svom terenu protiv Viljareala, u ponedeljak (20.15), kada će Lukić imati priliku da debituje za novi klub. U novom timu Lukić će nositi dres sa brojem 20.

"Pratio sam Levante prošle sezone, a prilika da igram u Primeri sa nekim od najboljih fudbalera današnjice je još jedan važan korak u mojoj karijeri. Što se tiče pozicije, mogu da igram na tri mesta u veznom redu, ali igraću gde god trener kaže da je potrebno. Svi su me zaista sjajno prihvatili i nadam se da će za sve nas ovo biti uspešna sezona", zaključio je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: