Đurđević: O odlasku ne brinem ja, već menadžeri

Najbolji strelac Partizana Uroš Đurđević kaže da se ne opterećuje odlaskom iz Humske, istakavši da o tome brinu njegovi menadžeri, a ne on.

Izvor:

Sreda, 16.08.2017.

15:13

Đurđević: O odlasku ne brinem ja, već menadžeri
Getty Images

"Nisam opterećen odlaskom. O tome brinu moji menadžeri. Razmišljam samo kako da pomognem ekipi da uđe u Ligu Evrope jer nam je to zajednički cilj", rekao je Đurđević za Žurnal.

Prethodnih nedelja pisalo se da je grčki Olimpijakos, koji je eliminisao crno-bele na putu ka Ligi šampiona blizu dovođenja Uroša, a tamošnji mediji spekulisali su o cifri od 2.500.000 evra.

Đurđevića nije bilo u sastavu ekipe koja je minimalnim rezultatom porazila Vojvodinu u Novom Sadu u nedelju, pošto se treninzima priključio tek u utorak, posle udarca u mišić koji je dobio u porazu od Voždovca.

"Priključio sam se ekipi na treningu u utorak, nadam se da ću biti spreman za meč protiv mađarskog predstavnika. Jako sam teško preživeo utakmicu. Najbitnije je da smo osvojili tri boda jer nam je bilo izuzetno važno da pobedimo uoči evropskog ispita".

Momak koji je u međuvremenu debitovao i za reprezentaciju nada se da će biti spreman za prvi okršaj u borbi za Ligu Evrope, kada u četvrtak u praznoj Humskoj bude gostovao Videoton – sa Markom Nikolićem na klupi, a Markom Šćepovićem i Dankom Lazovićem na terenu.

"Videoton je odlična ekipa na čelu sa sjajnim trenerom. Marko nas dobro poznaje, a bićemo uskraćeni i za podršku navijača. Očekuje nas dakle, težak posao, ali verujem u saigrače. Sposobni smo da napravimo dobar rezultat u prvoj utakmici i sa prednošću dočekamo revanš u Mađarskoj", zaključio je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: