Klop: Prihvatio bih i 8:7...

Menadžer Liverpula zadovoljan je pobedom svog tima nad Hofenhajmom (2:1) u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor:

Sreda, 16.08.2017.

13:23

Klop: Prihvatio bih i 8:7...
Getty Images

'Crveni' nisu blistali, ali su ipak, uz malo sreće, uspeli da savladaju bundesligaša i ostvare veoma povoljan pred revanš na Enfildu sledeće nedelje.

"Osim problema na krilu, koji su doveli do nekoliko opasnih situacija po nas, kontrolisali smo situaciju na terenu, iako su oni imali specifičan plan igre. Na kraju, kao i uvek kada igramo fudbal, pronašli smo prostor i imali lepe prilike. Ovaj rezultat je ok, iako bih prihvatio i pobedu 8:7 da mi je neko ponudio pre susreta", rekao je Klop.

S druge strane, teren domaćih Julijan Nigelsman nije bio zadovoljan komentarima svog kolege iz protivničkog tabora.

"Ne, nisam saglasan s njim. Imali smo loptu 63 odsto u svojim nogama, kao i u važnim, opasnim mestima na terenu. Ali, on mora da kaže tako nešto da bi branio svoj tim. Sigurno neće da kaže da je Hofenhajm bio sjajan, a Liverpul sr*nje. Po mom mišljenju, odigrali smo veoma dobar meč, za daleko boljim i izglednijim prilikama u prvom poluvremenu", rekao Nigelsman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: