Navaro>San Epifanio – Litvanija dobila Francusku

Selekcija Španije deklasirala je Venecuelu 90:44 u sklopu priprema za Evrobasket, a utakmicu je obeležio legendarni Huan Karlos Navaro.

Izvor:

Sreda, 16.08.2017.

10:29

Navaro>San Epifanio – Litvanija dobila Francusku
Getty Images

'La Bomba' je u Madridu odigrala 240. susret u dresu 'Crvene furije', pa je sada ispred čuvenog Huana Antonija San Epifanija koji ima nastup manje.

Španci su na parket izašli u majicama podrške za Serhija Ljulja, kome je pre nekoliko dana stradao prednji ukršteni ligament kolena i čeka ga do devet meseci pauze, a najzaslužniji za trijumf bili su Mark Gasol sa 16 i Vili Ernangomes sa 12 poena.

S druge strane, Litvanci su nastavili sa dobrim partijama i ovoga puta bili ubedljivi protiv Francuske – 96:71.

'Galski petlovi' vodili su posle prvog poluvremena (42:39), ali su u drugom primili čak 57 poena i izgubili 17 lopti, pa je poraz bio neminovan.

Pobednički sastav predvodili su Mantas Kalnijetis sa 18 poena i devet asistencija, Jonas Mačijulis dodao je 15, a Donatas Montijunas 13 poena.

Kod Francuza se najviše istakao Nando de Kolo sa 16, dok je Edvin Džekson ubacio 12, ali samo jedan u drugom poluvremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: