Da li je Divac napravio posao decenije za Kingse?

Iza Kingsa je obećavajući draft, jedan od onih koji mogu da ispišu istoriju franšize.

Izvor: AK

Nedelja, 25.06.2017.

09:00

Da li je Divac napravio posao decenije za Kingse?
Foto: StarSport

Iako je proteklih meseci često kritikovana njegova politika, Vlade Divac bi lako mogao da preporodi tim iz Sakramenta i vrati ga u krem NBA.

"Bombastičnim" trejdom dugogodišnje prve zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans Pelikanse u februaru, Divac je Kingsima omogućio širok izbor kroz jednu od najboljih klasa u poslednjoj deceniji.

Divac je pred draft na raspolaganju imao tri pika, noć je završio sa četvoricom mladih igrača u svom timu, a zajedničko mišljenje većine NBA stručnjaka je da je sjajno birao, praktično dobio na lutriji i stvorio potencijalno više nego respektabilan tim.

Naravno, ima i onih koji smatraju da su Divčeva očekivanja nerealna, da od će od četvorice momaka koje je doveo samo jedan uspeti u NBA, te da će njihov neosporan talenat "progutati" sistem koji godinama vlada u Kingsima.

Više u našoj temi Da li je Divac napravio posao decenije za Kingse?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: