Er Frans: Moguća odlaganja i otkazivanja u poslednji čas

Avio-kompanija Er Frans je saopštila, povodom današnjeg generalnog štrajka u Francuskoj, da će obaviti 100 odsto letova na dužim linijama, smanjiti broj letova na srednjim i kratkim linijama, i poručila putnicima koji imaju rezervacije za danas da besplatno odlože putovanje za period između 25. i 28. marta.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.03.2018.

14:35

Er Frans: Moguća odlaganja i otkazivanja u poslednji čas
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u saopštenju Er Fransa dostavljenom Tanjugu, planirano je da na srednjim linijama bude realizovano 75 odsto letova sa aerodroma "Šarl de Gol", a na kratkim 60 posto letova sa aerodroma "Pariz-Orli" i drugih francuskih aerodroma.

Francuski avio-prevoznik je međutim upozorio da se mogu očekivati odlaganja i otkazivanja u poslednjem trenutku. Putnici koji imaju kartu Er Fransa ili njegove avio-kompanije HOP! za putovanje 22. marta unutar Francuske, Evrope ili Severne Afrike izdatu najkasnije 20. marta, mogu da odlože putovanje za period između 25. i 28. marta 2018.

To mogu da učine direktno na sajtu www.airfrance.rs ili da u mobilnoj aplikaciji nadju odeljak "Vaše rezervacije" i promene rezervaciju bez dodatnih troškova za istu putničku klasu.

Takođe, mogu da kontaktiraju i svog putnog agenta. Pored toga, putnici mogu da se odluče da odlože let i nakon 28. marta, da promene svoju zemlju odredišta ili polaska ili da u potpunosti otkažu putovanje.

U tom slučaju avio-kompanija im nudi vaučer koji važi godinu dana za sve Er Frans, KLM ili HOP! letove. U saopštenju se precizira da taj vaučer nije moguće zameniti za novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: