Sa Travellandom: Dubai od 295€, Doha od 299€, Tajland 265€

Planirate putovanje za uskršnje ili prvomajske praznike? Turistička agencija "Travelland" nudi neverovatne ponude po nikad boljim cenama za prolećne polaske.

Izvor: PR tekst

Sreda, 21.03.2018.

08:29

Sa Travellandom: Dubai od 295€, Doha od 299€, Tajland 265€

Prolećna putovanja su idealno vreme da nakratko pobegnete od stvarnosti i izgubite se u egzotičim, nepoznatim predelima. Iz ponude se posebno izdvajaju Dubai, Doha i Tajland!

Dubai, grad Ujedinjenih Arapskih Emirata koji se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura, po mnogo čemu se razlikuje od svega što ste do sada videli i mogli da očekujete.

Staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta.
Foto: Travelland
Nakon što se posetioci prvo upoznaju sa kulturno–istorijskim znamenitostima, u vidu muzeja, galerija i džamija, starih pijaca, utvrđenja i gradskih kvartova koji odolevaju novim trendovima, okreću se onome čega je Dubai zapravo i sinonim – luksuznim građevinama.

Samo neke od atrakcija ovog grada su: skijanje u pustinji, uživanje u pogledu sa najviše građevine sveta, Burdž Kalife, poseta čudesnoj cvetnoj bašti u kojoj se nalaze čitave građevine napravljene od cveća, božanstvene plaže sa pogledom na gradske horizonte i još mnogo toga.

"Travelland" vas vodi u Dubai po ceni već od 295€. Uz to, "Travelland’" daje popust od 50€ po osobi za rezervacije do 22. marta, a za 7 ili više noćenja ostvarujete popust do 70€ po osobi.
Foto: Travelland
Doha je prestonica zvanično najbogatije države na svetu – Katara. Kao veoma atraktivna destinacija za ljubitelje modernih gradova i luksuza turistički je posećena tokom cele godine. Ipak, najbolje vreme za posetu Dohe je tokom proleća kad je i vrhunac sezone.

Ovaj moderan grad je smešten na prekrasnoj peščanoj plaži sa koje posetioci mogu posmatrati spektakularne izlaske sunca, gde se mogu zabaviti, kupati i uživati. Osim predivnih mogućnosti za kupališni turizam, kakve svi očekuju, kapital uložen u afirmisanje Dohe kao turističke destinacije i te kako se može videti na ulicama grada.
Foto: Travelland
Spoj istoka i zapada je zapravo moguć i izgleda fantastično, jer je u ovom gradu jednostavno sve podređeno tome da nikada ne bude dosadno. Ono što je zapravo najbolje kod ove egzotične destinacije, što vas od nje ne deli velika suma novca, a to vam omogućuje turistička agencija ,,Travelland” uz pomoć koje Dohu, možete posetiti po ceni već od 299€.

"Travelland" je i za Dohu pripremio dodatni popust od 50€ za sve one koji putovanje rezervišu do 22. marta a ako odluče da u Dohi ostanu 7 ili više noći taj popust je 70€ po osobi. Polasci su svakoga dana a u ponudi su luksuzni hoteli sa 4 ili 5 zvezdica poput Intercontinentala, Radisson Blu, Grand Hyatt, Sheraton i drugih.
Foto: Travelland
Poslednjih godina Tajland je postao jedna od najatraktivnijih destinacija sveta. U potrazi za kvalitetnim odmorom svake godine ga posete milioni turista, a njegova šarenolikost važi za jedan od njegovih glavnih zaštitnih znakova. Neodoljiva kombinacija prirodnih lepota, bogate istorije, upečatljive kuhinje i gostoprimstva čine ga veoma privlačnim.

Turistički centar Pataja, na obalama Tajlandskog zaliva, jeste destinacija koju "Travelland" posebno izdvaja iz ponude. Ova destinacija u ekspanziji će učiniti sve da vaš odmor na Tajlandu bude nezaboravan!
Foto: Travelland
Sa novčanog aspekta, sada je pravi trenutak da uložite u ovakvo putovanje, koje će vam promeniti život, jer su cene već od 265€!Polazak je 6. aprila, uključuje 12 dana i 9 noćenja, od kojih su 6 u Pataji a 3 u Bangkoku, prestonici Tajlanda.

Daleke destinacije uz "Travelland’" nikad nisu bile bliže! Obradujte sebe last minute putovanjem za predstojeće praznike i uživajte u prvim danima proleća na plažama toplih mora Dubaija, Dohe, Tajlanda!
Foto: Travelland
Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet-prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: