Otkud borbeni avion? Putnici na letu doživeli neprijatnost

Putnici koji su se vraćali sa odmora avionom britanske avio-kompanije doživeli su na letu krajnje neprijatnu situaciju.

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2017.

11:55

Default images

Naime, pored aviona kojim su leteli iz Španije ka Birmingemu pojavio se francuski borbeni avion koji je leteo uz njih punih 15 minuta, što je putnike uznemirilo.

Sara Hatfild putovala je sa Malage sa suprugom Janom i trinaestogodišnjom devojčicom Emili kada je neko od putnika primetio francuski mlazni avion. Putnik je obavestio kabinsko osoblje, koje je zatim javilo pilotu šta se dešava.

"Nedugo zatim oglasila se stjuardesa koja je saopštila da nema zbog čega da brinemo. Ipak, to nas nije umirilo. Jan je bio prestravljen", rekla je Hatfild.

"Bio je toliko blizu da sam mogla da pročitam šta piše na repu aviona. Mešala su se osećanja uzbuđenosti i straha od mogućeg napada", dodala je putnica.

Iz britanske niskobudžetne avio-kompanije Jet2 naveli su da čekaju zvanično objašnjenje od francuske avijacije zašto je njihov avion pratilo francusko ratno vazduhoplovstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: