Prenoćite na balkonu sa pogledom Split

Turistička sezona je počela, a Dalmatinci već računaju koliko bi mogli da zarade ovog leta od svakog kvadrata koji će iznajmiti.

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2017.

11:35

Prenoćite na balkonu sa pogledom Split
Foto: Thinkstock

I dok se većina odlučila da gostima ponudi sobe i krevete, na sajtu Airbnb može se naći i oglas u kome se turistima nudi - šator na balkonu.

Kako se navodi u oglasu, reč o stanu koji je namenjen putnicima namernicima koji smeštaj traže preko te stranice, a uz krevet na balkonu potencijalnim gostima obezbeđeno je i korištenje velike kuhinje, dnevne sobe i kupatila.

"Šator je smešten na balkonu sa krovom. U njemu su madrac, jastuci i pokrivači. Balkon je prostran i sa neverovatnim pogledom", piše u oglasu.

Da vlasnik stana ipak nije nemilosrdan, dokazuje i to da u slučaju kiše "stanar" šatora sme da unese svoj smeštaj u dnevnu sobu i da tamo prespava.

Većina recenzija ovog smeštaja, ipak, nudi pozitivne ocene. Na osnovu njih se može zaključiti da je šator tu bio i ranijih godina. Kako pišu gosti, spavanje u njemu uopšte nije loše kao što bi se moglo pomisliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: