Greška ispravljena: Irgo se vratio kući / VIDEO

Pas koga je kompanija "Junajted erlajns" greškom smestila u avion za Japan, vraćen je vlasnicima u SAD.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.03.2018.

11:00

Greška ispravljena: Irgo se vratio kući / VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

Desetogodišnji nemački ovčar po imenu Irgo, stigao je na aerodrom Vičita u četvrtak uveče pošto ga je kompanija jednim privatnim avionom vratila iz Japana.

Kara Svindl i njeno dvoje dece doputovali su u utorak iz Oregona u Kanzas Siti avionom "Junajted erlajnsa". Kada su hteli da preuzmu svog psa iz kompanije su im rekli da su psi ukrcani u pogrešne avione prilikom presedanja u Denveru, prenosi AP.

Pročitajte još: Katastrofalna greška Junajteda nekoliko dana nakon što je uginuo pas

"Izabrali smo najbržu opciju da ponovo spojimo psa sa njegovom porodicom", rekao je portparol "Junajted erlajnsa" Džonatan Girin ne navodeći koliko koliko je kompaniju koštao Irgov čarter let iz Japana.

Irgove nedaće dogodile su se samo dan pošto je štene francuskog buldoga uginulo u avionu iste kompanije nakon što je stjuardesa insistirala da kuče bude smeštenu u pregradu za ručni prtljag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: