Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u

Drugo veče Arlemma obeležili su umetnici Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Koncert je održan u neposrednoj blizini crkve Sv. Ahilije, građevini iz trinaestog veka, u amfiteatru, prostoru u kome se prirodno širi i proizvodi eho i sceni daje posebnu akustiku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2018.

11:10

Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u
Foto: Promo

Arilje će u naredne dve nedelje biti prestonica kulturnih dešavanja, okupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva, a pored muzičke nastave, deca i mladi ljubitelji umetnosti će imati mogućnost da pohađaju razne radionice, stariju publiku očekuju duhovne večeri i veče beseda sa Matijom Bećkovićem, organizovaće se i plesne radionice, turistički obilazak znamenitosti grada Arilja, a poslednjih dana Arlemm-a nastupiće Neverne bebe, YU Grupa i još mnogi drugi.
Foto: Promo
Arlemm festival će ove godine biti prenošen uživo na internetu zahvaljujući Telenor 4G mreži na njihovom JuTube kanalu. ARLEMM 2018 se realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanija Extreme intimo i Telenora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: