Počinje Beer fest

Muzički festival Beer fest počinje danas na beogradskom Ušću a organizatori očekuju da će ta najveća pivska i muzička manifestacija u Istočnoj Evropi, na kojoj će do 20. avgusta, između ostalih nastupiti Riblja čorba i Darko Rundek, privući i 700.000 posetilaca.

Izvor: B92

Sreda, 16.08.2017.

08:35

Počinje Beer fest
Foto: Thinkstock / ilustracija

Uz veliki izbor piva i raznovrsnu muziku, Beograđani i njihovi gosti uživaće svakoga dana od 18 časova pa do ranih jutarnjih sati na 15. jubilarnom Beer festu.

Sutra i u četvrtak program će trajati do dva sata iza ponoći, a u petak i subotu svirka će potrajati do četiri ujutro.

Prvog dana festivala nastupiće Asian dub fondation, Van Gogh i Galija, a u četvrtak Mortal Kombat, Riblja čorba i Direktori.

U petak će program obeležiti Škrtice, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje, dok će u subotu nastupiti Ničim izazvan, Darko Rundek, Goblini, S.A.R.S. i Kerber.

Festival se zatvara u nedelju nastupima Del arno benda, trubača Dejana Petrovića i njegovog big benda, a poslednji će nastupiti sastav Kal.

Prošlogodišnji Beer fest posetilo je, uprkos lošem vremenu, 480.000 ljudi, od toga 20.000 stranaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: