Zakucao se u parkirane automobile

Četiri automobila potpuno su uništena noćas na Bežanijskoj kosi kada se, za sada nepoznata osoba, svojim "alfa romeom", zakucala u parkirana vozila.

Izvor: B92

Subota, 18.01.2014.

10:10

Default images

Nezgoda se dogodila u Ulici Nedeljka Gvozdenovića ispred broja 40A i u nezgodi nije bilo povređenih.

Kako su nam preneli očevici, vlasnik "alfa romea" proleteo je kroz raskrsnicu i u tom momentu je zakačio "škodu fabiju".
Foto: Igor Hrèek (@kutija)
"Od siline udara, "alfa romeo" je bukvalno za sobom povukao "škodu" u kojoj su bile četiri devojke i svi su se zakucali u automobile koji su bili parkirani ispred zgrade u Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi. Na sreću, devojke nisu povređene, a vozač "alfa romea" odmah je iskočio iz svog vozila i pobegao", kaže za B92 jedan od očevidaca.
Foto: Igor Hrèek (@kutija)
On pretpostavlja da je vozač "alfa romea" bežao od policije.
Foto: Igor Hrèek (@kutija)
"Policija se odmah stvorila na licu mesta, ubrzo je stigala i hitna pomoć. "Alfa romeo i "škoda" su potpuno uništeni, kao i još dva automobila koja su bila parkirana, dok su još dva oštećena. Prava je sreće da nema povređenih", kaže sagovornik B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: