Još jedan sveštenik uhapšen sa drogom

Policija iz Kraljeva uhapsila sinoć oko 20 sati S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 20.03.2018.

10:40

Još jedan sveštenik uhapšen sa drogom
Ilustracija: Thinkstock

Njemu je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze sa prethodnim slučajem dilovanjem droge u kom je učestvovao M. J., paroh crkve u naselju Savinac u Požegi, saznaje "Blic".

Policija je saopštila da su pripadnici MUP-a u Vrnjačkoj Banji uhapsili su S.M. (1992) sa područja Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na ulazu u Vrnjačku Banju, u automobilu „opel astra“, kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni, ispod suvozačevog sedišta, pronašla kesicu sa 52,30 grama kanabisa i paketić sa 55,10 grama amfetamina, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Kraljevu.

Podsetimo, u Mrčajevcima su krajem februara uhapšeni sveštenik M. J. i veroučitelj Z. M. zbog krijumčarenja 27 kilograma skanka.

Kako je tada javio čačanski portal Morava info, pozivajući se na izvor blizak istrazi, veroučitelj je prilikom provere automobila u Mrčajevcima bio preobučen u ženu. Pretpostavlja se da se Zoran M. maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač delovali kao par. Navedeno je i da prilikom hapšenja sveštenik nije bio u mantiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: