Nevreme u NS, stradala žena: Drvo palo na auto FOTO/VIDEO

Snažna oluja pogodila je Novi Sad, a jedna žena je stradala kada je drvo palo na njen automobil. Olujni oblaci su potom otišli na Mađarskoj.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2017.

11:29

Nevreme u NS, stradala žena: Drvo palo na auto FOTO/VIDEO
Foto: B92

Novosadski portal 021.rs javlja i da je teško povređen 83-godišnji S. S. koji je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar

Nesreća se dogodila kod Šajkaške raskrsnice na Zrenjaninskom putu, a automobil je bio potpuno smrskan zbog čega su reagovali i vatrogasci koji su morali da ga seku.

U Policijskoj upravi Novi Sad Tanjugu je potvrđeno da je jedno lice poginulo, a jedno povređeno kada je, usled nevremena, na njihov automobil palo stablo.

Na društvenim mrežama objavljene su i dve fotografije sa lica mesta. Nevreme je pogodilo Novi Sad oko 11 časova, a trajalo je ne više od desetak minuta, navode sa 021.rs.

Iako su prve prognoze bile da je i Beograd sledeći na udaru oluje, oblaci su otišli ka severoistoku i Mađarskoj. Pojedini Subotičani su na svoje profile na društvenim mrežama objavili da je nevreme već počelo u njihovom gradu i da kiša pljušti.

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da se radi o letnjem nevremenu, koje je kratkotrajno.

"Nevreme je već bilo u Somboru i Paliću, a ugroženi su Bačka, Srem i severni Banat. Postoji mogućnost da ovo nevreme dođe i do Beograda za jedno dva do tri sata, ali mnogo manjeg intenziteta", kazao je Todorović za "Blic".

Podsetimo, prema prognozama vremena do 2. jula u Srbiji se očekuju tropske temperature, koje će se kretati i do 42 stepena. RHMZ već danima upozorava na prevelike vrućine ali i na crveni stepen UV zračenja. Iz AMSS je takođe upozoreno da se vozi uz dodatnu opreznost kao i da se izbegavavožnja u najtoplijem delu dana.

Snimak oluje sa novosadskih ulica:
Foto: B92
.
Foto: B92
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: