Kamion udario u automobil na naplatnoj rampi Nais

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas na naplatnoj rampi Nais kod Niša kada je kamio udario u jedan automobil. Dve osobe su teško povređene.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2015.

11:18

Default images

Do nesreće je došlo oko 20 minuta nakon ponoći kada je šleper vozeći prema Beogradu u prolazu kroz jedan od kanala naplatne rampe skrenuo sa kolovoza i udario u putničko vozilo. Tom prilikom teško je povređeno dvoje putnika iz automobila.

Oštećeno je i pet kolovoznih traka, pa je naplatna rampa tokom noći radila sa 50 odsto kapaciteta.

"Nakon zastoja koji je zbog saobraćajne nesreće trajao od ponoći jutros oko šest sati ponovo su proradili svi kanali za prolaz vozila na naplatnoj rampi Nais kod Niša", rekao je za Tanjug Dragan Milić, šef naplate putarine.

U ovim trenucima je saobraćaj normalizovan i nema dužeg zadržavanja.

Kako stoji u policijskom saopštenju, pola sata nakon ponoći kamion "reno" austrijskih tablica prešao je u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "audi", takođe sa austrijskom registracijom.

Prednji deo "audija" je potpuno uništen, a dve osobe iz automobila su prebačene u niški Klinički centar, nakon ukazane pomoći na licu mesta.

Lekari u niškoj bolnici konstatovali su teške telesne povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: