Blaterovi novi problemi - crkva i žene

Izvor: B92

Četvrtak, 03.04.2003.

17:59

Default images

Nekoliko puta razvedeni predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater, posle optužbi za korupciju suočio se sa novim problemima, koje mu zbog najnovijeg venčanja pravi Katolička crkva.

Blater (67) se oženio po treći put 23. decembra prošle godine Gracijelom (40), drugaricom svoje ćerke, na skromnoj ceremoniji, u krugu najbližih prijatelja.

Predsednik FIFA je još uvek, što se tiče Crkve, u braku sa prvom ženom (druga je umrla 1999. godine), bez obzira što se od nje odavno razveo.

"Kada sam čuo optužbe bio sam veoma besan i hteo sam odmah da napustim Katoličku crkvu. Međutim, to nije u mom karakteru. Ja sam borac", rekao je Sep Blater.

Takođe, on je istakao da "veruje u čudo ljubavi", kao i da je želeo da zaštiti svoju mladu ženu Gracijelu. Prošlog maja Blater je ponovo izabran za predsednika Svetske fudbalske federacije. Za vreme kampanje njegovi protivnici su ga optuživali za korupciju. Ipak, ovaj Švajcarac je uspeo da ostane na funkciji i da zadrži moć i autoritet koji je imao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: