Đurovski:"Pripreme za Zvezdu, kao za svaki drugi meč"

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 03.04.2003.

17:00

Default images

Fudbaleri Rada uobičajeno se pripremaju za utakmicu sa Crvenom zvezdom u 24. kolu Prvenstva SCG, a trener ekipe Boško Đurovski rekao je da će se određenim igračima rivala posvetiti posebna pažnja.

"Normalno se spremamo, s tim što ćemo posebno obratiti pažnju na određene pojedince, a pokušaćemo Zvezdu da iznenadimo na taktičkom planu. Osim toga, pripreme teku normalno, kao i za svaku drugu utakmicu", rekao je trener beogradskog tima agenciji Beta.

Cilj Rada u ovom meču je da odigra što bolje i da postigne dobar rezultat, što je prema rečima stručnjaka i nerešen rezultat. On je istakao da je i pobeda ostvariva.

Zvezda u prolećnom delu šampionata igra promenljivo i zabeležila je nekoliko iznenađujućih rezultata, uključujući i poraz od Čukaričkog.

Đurovski je istakao da se najviše pribojava Mihajla Pjanovića, za koga je istakao da je "bez obzira na sve", sposoban da postigne golove i koji je krajnje nepredvidljiv.

Meč će se najverovatnije igrati bez prisustva publike zbog vanrednog stanja u zemlji.

"To je velika šteta - ipak je to velika utakmica, a fudbal se igra zbog navijača. Ipak, daćemo sve od sebe", rekao je Đurovski.

Svi igrači Rada su zdravi osim Predraga Sikimića, koji je prehlađen i koji ima i parne kartone, tako da će trener verovatno iskoristiti ovaj meč da ga odmori i da odsluži suspenziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: