Spahija napušta Krku!

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Sreda, 26.03.2003.

13:55

Default images
Uprkos tome što je juče sa Krkom ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji - plasman u finale ULEB Kupa, Neven Spahija odlučio je da napusti ekipu slovenačkog prvoligaša. Hrvatski stručnjak je na konferenciji za novinare odmah posle meča rekao da mu je žao što će pokvariti trenutak i saopštio prisutnima da je utakmica sa Huventudom verovatno bila njegova poslednja na klupi tima iz Novog Mesta.
"Moram da kažem da nema nikavih finansijskih problema između kluba i mene. Jednostavno, mislim da klupski menadžment nije na nivou naših rezultata. Detaljnije o svemu govoriću na posebnoj konferenciji za novinare u četvrtak", rekao je Spahija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: