Goodyear liga: Zadar na Final Four-u

Izvor: B92

Subota, 15.03.2003.

22:07

Default images
Košarkaši Zadra nisu propustili priliku da se plasiraju na Final Four Goodyear lige. Oni su u Jazinama savladali Krku iz Novog Mesta rezultatom 92:75 i tako obezbedili četvrto mesto. Zadar će u polufinalu igrati protiv prvoplasiranog iz ligaškog dela, tj. pobednika meča između Crvene zvezde i Makabija.. U gradskom derbiju, u kojem im je pobeda bila neophodna, košarkaši Cibone savladali su Zagreb rezultatom 91:78. Uprkos ovom rezultatu, Cibona ostaje na 5. mestu i propušta završni turnir.

Košarkaši ljubljanske Union Olimpije ostvarili su 17. pobedu u Goodyear lige. Ljubljančani su pred svojom publikom savladali ekipu Splita rezultatom 81:71. Olimpija je tokom celog meča imala prednost, a u splitskom timu ozbiljan otpor pružao je jedino veteran Dino Rađa.

U drugom meču, derbiju Bosne i Hercegovine, Borac Nektar je deklasirao sarajevsku Bosnu rezultatom 113:70. Blistao je Dragan Aleksić, uz pomoć Šćekića, Blagojevića i Kojadinovića. Laško je u direktnom duelu sa FEAL-om u Širokom Brijegu uspelo da obezbedi 7. mesto. Slovenci su meč dobili rezultatom 78:67. Podsećamo da je meč Crvena zvezda – Makabi, prvobitno zakazan za četvrtak, 13. mart, odložen zbog atentata na premijera Đinđića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: